Про контрреволюцію прокремлівських сил на прикладі

Шлях до ярма дуже швидкий. Для цього достатньо всього лише не мати мозку та повторювати те, що кричать “московські комсомольці”. І, на жаль, в нас багато таких же друзів-молдаван, які готові боротися з владою (бо вони по телевізору щось почули) і протиставляють проукраїнській, проєвропейській владі кремлівських маріонеток і цілий цирк клоунів. Але ми сильніші, розумніші, і ми переможемо!

Читати далі

Час озиратися

Вести важкі переговори дядько Петро вміє, як ніхто, – знає кожен, хто якось мав справи з “Рошеном”. Там біля нього ще Кононенко є – теж ас-переговорник зі стажем. Так що, пообіцявши по цукерці правильним людям (а цукерок у дядька Петра багато), можна добитися правильних результатів. На місці Гриценка та Тимошенко я б се-е-е-ерйозно замислився.

Читати далі

Найкращий мер Львова обирає гроші замість безпеки?

Безгосподарність і жадібність мера Львова вдруге за ці 4 роки приводить до трагічних випадків, і вдруге це стається там, де цього слід було чекати. Бо ж можна по-різному ставитися до того, що центр Львова перетворився в один суцільний базар-їдальню, але не можна по-різному ставитися до безпеки.

Читати далі

Злякалися пастора?

Україна чітко довела – гратися у провокації можна удвох, і Україна Москву обіграти цілком здатна. Тепер Москва банально боїться, що наші влаштують нові й нові провокації, причому незалежно від того, хто буде винний, Москві ніхто не повірить.

Читати далі

Популизм – это дорого

Я тут вспомнила недавно, что Юля Владимировна уже была во власти, дважды, причем. То есть вполне можно не слушать о том, как она коррупцию и бедность подолает, а просто проверить итоги деятельности нашей вечномолодой на посту аж целого премьер-министра.

Читати далі

Шанувальникам дня народження Джугашвілі

Про близькість течії всепропальщіков до більшовизму я кажу вже давно, там червона ідея проявилася одразу – “взять і подєліть, снізіть в два раза, расстрєлять і вся власть совєтам” зазвучали по повній, і наша біда якраз в тому, що ще є багато вух, готових це лайно слухати. Добре, що в наш час ліваки, замасковані під “антикорупціонерів” та “борців за правду”, рано чи пізно проявляють своє справжнє нутро. Їхній справжній ідеал це ніяка не Соборна Україна, а відроджений мутант УРСР, в якому вони займуть роль номенклатури.

Читати далі

Отец Онуфрий оконфуженно оглядывает окрестности Ойкумены

По Уставу УПЦ МП ее Статут может менять только Собор епископов с последующим утверждением Собором УПЦ. То есть Онуфрию надо снова как-то собрать Собор (даже два) и протянуть изменения в Статут. Вот только я сильно сомневаюсь, что иерархи УПЦ МП когда-либо проголосуют за открытое переименование себя в РПЦ. Они лучше проголосуют как раз за формальный разрыв с РПЦ, чем за переименование.

Читати далі

Необычный сын замерзшей мамы

Ты же, худоба вусата, не дворник и не инвалид, ты румяный упитанный кавалок, и ты рвешься в Президенты. У тебя же в декларации красиво все, и на зубожілого ты не похож. Тебе хватает на рекламу из каждого утюга, на билборды хватает, и на оплаченные статьи в СМИ тоже. А на шкарпетки маме, хустку, обогреватель и утеплить дом — не хватает, хоть ты всрись. И на совесть не хватает.

Читати далі

Завтра ми побачимо справжні “рейтинги” ЮВТ та Ляшка

Завтра відбудуться вибори в 78 ОТГ, розміщених в 13 областях України. З них 9 міських ОТГ, а решта 69 сільські та селищні ОТГ. В сільських ОТГ вибори відбуваються звичайним самовисуванням кандидатів з числа жителів села, і тому маніпуляції Юлі з вигаданими цифрами про депутатів-переможців від Батьківщини не мають жодного підґрунтя і будуть спробою маскування поразки.

Читати далі

Президент підписав Закон щодо назви релігійної організації, що керується з держави-агресора

«Люди мають конституційне право вільного вибору віросповідання. Зазначені зміни до закону створюють кращі умови для реалізації такого права для тих, хто вирішуватиме, до якої ж православної юрисдикції належати… Вибір легше робити, коли всі речі названо своїми іменами, коли є достатньо відомостей для того, щоб його добровільно ухвалити», – наголосив Глава держави, підписуючи закон.

Читати далі

Цена Венесуэлы в головах

Вавка “Венесуэла в голове” всегда бьет по ее носителям. Любая из этих вавок – «Не дадим продать нашу святую землю!», «Отнять и поделить – и наступит счастье!», «Расстрелять всех буржуев/барыг – и наступит счастье!», «Напечатать много денег, всем раздать – и наступит счастье!» – вместо обещанного счастья всегда приносила народу только нищету, страдания, кровь, голод, смерть. И эффективно лечить вавку можно только просвещением и контрагитацией.

Читати далі

Однажды пришла война…

Значит, они никогда не были братьями?! Собираются сейчас там обезьяны, гремят своими железными балалайками и даже не догадываются, что свой сельский ставок мы будем защищать так, что в Московии берёзок не хватит на кресты для погостов. Вам нужна Украина? Придите и возьмите… Только табличек «Груз 200» приготовьте пару тонн. Оккупантов мы умеем встречать. Деды научили…

Читати далі

Результаты трудов батеньки Сытника

Когда будут результаты расследования НАБУ по “Роттердам+”? Уже два года скоро. Или с закупками топлива в МО? Потому, что в деле генерала Павловского и Гулевича не просто пшик, а убыток из-за действий НАБУ – 195 млн грн. Жду и надеюсь, когда будут результаты аудита НАБУ. А потом уголовного дела против его руководителя и приговора ему от честного Антикоррупционного суда.

Читати далі

Клиент за все заплатил и не собирается отступать

Лукашенко казалось, что он ведет хитроумную политику. Ему казалось, что удастся и далее, играя на различных противоречиях, сохранить суверенитет Беларуси. Но ему это казалось. За кремлевской же стеной в это время думали – «Она смеется, но ей придется». Теперь наступил час истины.

Читати далі

США планує надати допомогу на розбудову спроможностей ВМС ЗС України

«У відповідь на небезпечну ескалацію з боку Росії та невиправданий напад 25 листопада на три кораблі ВМС ЗС України поблизу Керченської протоки, Державний департамент, на підставі рішення, схваленого Конгресом, виділить додатково 10 млн доларів США, за програмою надання фінансової допомоги іноземним країнам, на розбудову спроможностей Військово-Морських Сил ЗС України. Ми робимо це разом з Литвою та Сполученим Королівством, які також планують збільшити свою допомогу на безпеку Україні», — йдеться в повідомленні Державного департаменту США.

Читати далі