Іноземним журналістам пояснили, як потрапити до Криму (оновлена інструкція)

Остаточне рішення про пропуск іноземних журналістів на територію тимчасово окупованого Криму буде прийматися Держприкордонслужбою в рамках покладених на неї повноважень з впровадження правового режиму воєнного стану.

Читати далі

Для хамуватих обранців і їх електорат – “біомаса”

Огидний випад нардепа Власенка в бік Ірини Геращенко – це не просто поодинокий приклад хамства. Це прояв системи мислення цілого пласту представників українського політикуму, які невмотивовану агресію, погрози та образи на адресу посадовців чомусь вважають своєю електоральною перевагою.

Читати далі

Москва злякалася

Москва злякалася. Ні, не наших моряків, точніше, не тільки їх. Москва злякалася солідарності українців. Москва вже бачила солідарність українців у самій Україні – добробати, волонтерський рух, нову українську армію. Тепер Москва стикнулася з солідарністю українців на окупованих теренах.

Читати далі

Почему мы играем вдолгую, и как это сработает в будущем

Задача Украины, и задача успешно реализуемая, – создать вокруг России такой фон, чтобы стартовые реалии для принятия какого-либо решения в отношении России были бы для нее априори негативными. Мы работаем имиджмейкерами России. Мы создаем вокруг нее тот имидж, которого она реально заслуживает. Мы подогреваем воду до точки кипения. Градус за градусом. Постоянными активными неустанными действиями.

Читати далі

Я тоже революционер со стажем, знаете ли…

Пять лет тому висели мы гроздьями спелого винограда на кованых воротах Администрации Президента, дышали «черемухой» и смеялись над тем, что киевляне, в отличие от нас, мариупольцев, от ее аромата еще и кашляют. Нам-то все 20-25 лет жизни в родном городе черный снег и тяжелый воздух с дымом казались нормой… Было революционно-весело…

Читати далі

Российские либералы остановили войну, оказывается

Наткнулась на пост российской либералки про войну. Что путин на Киев не пошел потому, что его народ не поддержал, мол, такие они россияне сладкие, хорошие мимимишки. А поддержали бы вождя, и ух! Марш-бросок, КиевНаш, два дня и 3,14дец. Но у меня другая версия.

Читати далі

Новини, яких бракує

Пишаюся нашими общєствєнними актівістами, журналістами, розслідувачами, актикорупціонерами! Тільки на них, на цих правдорубів, які ніколи не змовчать, вся надія української нації!

Читати далі

Шаблонные манипуляции местных любителей русского мира

Эту лабуду пытаются вливать в уши телезрителям в эфире местного телеканала, принадлежащего одному из депутатов ВРУ, члену фракции Оппоблока, а также транслируют через некоторые центральные телеканалы. За кого они держат людей, вешая им на уши третьесортную лапшу?

Читати далі

Інвестор і Україна

Ryanair впроваджує нові й нові рейси і, попри свій імідж жорсткого гравця на ринку, претензій до роботи в Україні не висловлює. А це – найкраща оцінка реального стану інвестиційного клімату в Україні.

Читати далі

Розвінчання міфів, випуск №1 «Воєнний стан посилює одноосібну владу Президента» (відео)

Міф: воєнний стан посилює одноосібну владу Президента.
Правда: воєнний стан — це пряма конституційна відповідальність Президента, в рамках 106 статті Конституції України. Це прямий обов’язок Президента — захистити країну.

Читати далі

Петро Порошенко дав інтерв’ю міжнародному новинному телеканалу France 24 (фото, відео)

«Ми, безумовно, візьмемо участь у зустрічі Нормандського формату на рівні політичних радників, на яку ми ставимо термінове питання – вимогу до РФ повернути наших військових, кораблі та відкрити Керченську протоку», – наголосив Глава держави.

Читати далі

Збройні Сили України отримали нові літаки, гелікоптери та БПЛА (фото, відео)

На аеродромі під Києвом до складу Збройних Сил України було передано бойову техніку – багатоцільові винищувачі Міг-29, важкі багатоцільові високоманеврові всепогодні винищувачі Су-27, бойові та транспортні гелікоптери, навчально-бойові літаки Л-39 та безпілотні авіаційні комплекси.

Читати далі

Петро Порошенко дав інтерв’ю італійській щоденній газеті Corriere della Sera (фото)

«Ми неодноразово попереджали щодо тих, хто в Європі фліртує та сліпо танцює з Путіним, зазначаючи, що це лише спровокує нову атаку Росії на світовий порядок, свободу, основні цінності самої європейської демократії. Час очікування закінчився нападом на українські кораблі та арештом 24 українських моряків», – підкреслив Глава держави.

Читати далі

Президент України прийняв Міністра закордонних справ Республіки Польща (фото)

Сторони скоординували кроки з метою використання авторитетних міжнародних площадок (Ради Безпеки ООН, Ради міністрів ОБСЄ, Ради ЄС) для негайного відновлення свободи судноплавства в Азово-Керченській акваторії та деескалації ситуації в регіоні.

Читати далі

Петро Порошенко дав інтерв’ю німецькому виданню Funke Media Group (фото)

«По суті, саме в Україні зараз вирішується майбутнє вільного світу. На відміну від російської провокаційної поведінки та підбурювання до ще більш драматичних подій, Україна завжди виступала за політико-дипломатичні засоби врегулювання конфлікту», – особливо наголосив Петро Порошенко.

Читати далі