Нічого, трясця, не міняється

Якщо тікають ТАКІ люди, уявіть, яка лихоманка панує щаблями нижче?!.. І от. Генпрокуратура щойно заарештувала вже 263 об’єкти нерухомості, що належали цьому самому екс-голові Госпсуду Татькову. Не вийде у екс-голови ті об’єкти ані продати, ані переписати на когось… Нічого, трясця, не міняється… Як же!

Читати далі

Чорноморський гамбіт. Знову про Керч

А чи було це все збігом? Можливо українське командування свідомо вирішило здійснити похід саме зараз? Можливо українське командування знало про наміри Москви (від агентури СЗР, або від веселих хлопців з містечка Ленглі на славетній Вірджинщині)? свідченням цього може бути те, наскільки рішуче українське керівництво впровадило воєнний стан.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 07.12.2018

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 02.12.2018

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах.

Читати далі

Робоча поїздка Президента України до Львівської області (фото, відео)

«Геть від Москви!» – це Томос. «Геть від Москви!» – це сильна українська армія. «Геть від Москви!» – це відмова від російського газу. Що дозволило нам виграти 4,5 млрд доларів у російського «Газпрому». Чомусь попередня влада боялася йти на ці кроки… «Геть від Москви!» – це україномовний культурний продукт. «Геть від Москви!» – це повернення до власної історії», – сказав Президент.

Читати далі

Президент дав інтерв’ю американському інформканалу Fox News

«В даній ситуації нам потрібна єдність і солідарність. Нам потрібен пакет санкцій, нам потрібно покращити воєнну і технічну співпрацю, включаючи постачання летальної зброї, яка допоможе нам захистити нашу країну від можливої великої наземної операції, яку, ми не виключаємо, Росія може розпочати в будь-який момент», – підкреслив Глава держави.

Читати далі

Петро Порошенко привітав Аннегрет Крамп-Карренбауер з обранням головою Християнсько-демократичного союзу

Президент України Петро Порошенко розраховує на підтримку України з боку нової глави німецького Християнсько-демократичного союзу (ХДС) Аннегрет Крамп-Карренбауер.

Читати далі

Президент України прийняв Сенатора США Рональда Джонсона (фото)

Сенатор Джонсон зазначив: «Я приїхав до України з єдиної причини – продемонструвати міцну підтримку не лише Сенату, не лише Конгресу, не лише Адміністрації, а всього американського народу. Ми засуджуємо дії Росії. Ми підтримуємо український народ, уряд. Ми підтримуємо територіальну цілісність України».

Читати далі