Що відбувається з журналістикою

Насправді, все те, що відбувається з журналістикою, то суто економічний процес, який описується двома словами “емісія” та “девальвація”. Все йде так само, як і з грошима в державі з поганою економічною ситуацією: грошей не вистачає, їх друкують, вони знецінюються. А в нашому випадку окрім “емісії” є ще “фальшивомонетництво” – посвідчення журналістів роздаються направо і наліво усіляким людям, які не мають до журналістики відношення.

Читати далі

Увага! Попередження про погіршення погодних умов

25 грудня у зв’язку з виходом південного циклону у східних, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Полтавській та Сумській областях складні погодні умови: сніг, місцями сильний сніг, хуртовини, у Приазов’ї та східних областях сильний мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь.

Читати далі

Французький фотопогляд на українську війну (фото)

«Коли вперше потрапила на війну в Україні, то зустріла справді великих людей! Вони показали мені свою мужність, свою відданість, доброту та гідність. Ми стали друзями, і вони дуже дорогі моєму серцю! Саме через людей я постійно повертаюся сюди. Також я зустріла тут свою другу половинку. Він надзвичайний, не думала, що такі існують у цьому світі. Сьогодні він — моя сила і ще одна причина любити Україну», – розповіла французька фотограф-документалістка Гаель Жирб.

Читати далі

Степан Полторак зустрівся з дітьми українських захисників, які героїчно загинули, захищаючи Україну (фото)

Захід відбувся в рамках благодійної ініціативи «Я Миколай». Автором благодійної ініціативи «Я Миколай» є журналістка та ведуча телеканалу «Еспресо», мама трьох дітей Ірина Коваль, чоловік якої брав участь в антитерористичній операції у 2014 році.

Читати далі

Щодо нарахувань та виплат коштів резервістам та військовозобов’язаним за навчальні збори (фото)

Під час брифінгу в Міноборони та Генеральному штабі ЗСУ начальник відділу взаємодії управління територіальної оборони Командування Сухопутних військ ЗСУ полковник Андрій Бевзюк розповів про орієнтовний розрахунок щодо нарахувань та виплат коштів резервістам та військовозобов’язаним за навчальні збори.

Читати далі

Один день з Президентом. Частина 2

Кожна людина, з якою я мав справу цього дня, була компетентною і впевнено виконувала свою роботу, без показухи та нервів, було помітно, що високий темп і напружений графік для них звичне діло. Вже в літаку Президент виділив кілька хвилин для розмови. Цієї короткої розмови, проведеного з Президентом дня і результатів його зусиль останніх чотирьох років достатньо, щоби знову констатувати для вас хороші новини – у нас є держава. Це наразі головне, все інше наша спільна робота, дороги вистачить на всіх.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 14 – 20 грудня 2018 року

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 14 – 20 грудня 2018 рр. ЗРАДА У Інституті серця затримали чотирьох громадських

Читати далі