Виступ Президента за результатами Всеукраїнського Православного Об’єднавчого Собору (фото, відео)

«Ми зупинили агресора. Ми зберегли державу. Ми збудували боєздатну армію. Ми утверджуємо українську мову – складову сили та успіху нашого народу. Ми за цей рік ще більше переконалися, що Помісна Церква – запорука незалежності. Державна мова – запорука єдності. А сильна армія – запорука миру. Ми точно переможемо! Слава Богу і Слава Україні!», – Петро Порошенко.

Читати далі

Виступ Президента України на Всеукраїнському Православному Об’єднавчому Соборі (фото, відео)

«Питання автокефалії – питання нашої української національної безпеки. Це – питання нашої української державності. Ми здобуваємо, нарешті, духовну незалежність, яку можна порівняти із здобуттям незалежності політичної. Ми обрізаємо пута, які прив’язують нас до імперії. Ми повертаємося на свою визначену Богом дорогу і йдемо своїм шляхом», – наголосив Петро Порошенко.

Читати далі

Как бронированный ледокол прёт к поставленной цели

Они ему истерику – он им Томос. Они ему провокацию – он везёт НАТОвское оборудование из Европы. Они ему цистерну дерьма – он им постит котиков, да не простых. Они пусть хоть разорвут себя пополам от злости и досады – а он затащит-таки этот орущий и упирающийся клубок умственно зубожілих и нравственно сплюндрованих в Цивилизацию.

Читати далі

Порохоботы из The Economist констатировали очевидное

«Президента РФ Владіміра Путіна найбільше влаштовує Тимошенко. Він уже мав справу з нею раніше і вбачає у ній однодумця – цинічну популістку, готову укладати угоди», – такий висновок міститься в спецвипуску журналу The Economist під назвою «Світ у 2019 році».

Читати далі

Доброе слово и кошке приятно

Пару дней назад в Министерство обороны Украины приехала делегация из армии США. Состав делегации – инженерные войска, НИИ инженерных войск, управление инженерных войск армии США в Европе. Мы их пригласили попросить помощь и консультации по вопросам размещения личного состава. Вишенкой на тортик была поездка на стройплощадку проекта #184общаги, в Белую Церковь.

Читати далі

О нелегком будущем нашей ГТС

Садитесь поудобней, это лонгрид-удивление про мою любимую Винницкую Школу Экономики. Нас ждет рассказ о нелегком будущем нашей ГТС в свете приближающихся выборов, евроинтеграции и пояснение, что это за слово такое анбандлинг. Ну и про моего любимого вице-премьера Кистиона, конечно.

Читати далі

Чому деякі українці ненавидять Порошенка?

Здавалося б – ось вони, реальні справи, перед очима. Справи та досягнення, десятої частини яких не було за попередні роки Незалежності. Але ні. Ненавидимо! Чому?

Читати далі