Стадия отрицания. Принятие наступит позже

Если кремлёвские гниды враз завопили о том, что выборы в Украине наверняка будут “сфальсифицированы”, значит реальный рейтинг Пороха стал расти для них настолько угрожающе, что они в ускоренном порядке взялись за проталкивание версии о “фьючерсной” недействительности таких выборов.

Читати далі

Марина Порошенко взяла участь у творчому звіті Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв (фото)

«Культура завжди єднає націю. І сьогодні єдність – це те, чого потребує Україна. Адже культура, духовність і мова – це основоположні принципи незалежної і прогресивної держави, які допомагають нації об’єднатися і зберегти свою рідну країну», – зазначила Марина Порошенко.

Читати далі

Когда украинские СМИ поют в унисон со СМИ врага…

Если в воюющей стране, у которой еще и постоянная зависимость от помощи международных партнеров, покупаются два очень надежных и безопасных автомобиля для встреч глав стран-партнеров – это, как на мой взгляд, нормальная трата бюджетных денег. И служба охраны Макрона, который по утверждению наших СМИ, дома ездит на Citroen за 70 тыс долларов, при подготовке визита в Украину затребует сверх-надежную и сверх-безопасную машину.

Читати далі

Президент присвоїв почесне звання Герой України старшому сержанту Андрію Конопльову посмертно

Андрій Конопльов народився 29 квітня 1977 р. в селі Новооржицьке (в інших джерелах — Новомихайлівка, Манський район, Красноярський край), закінчив Новооржицьку ЗОШ, проживав у Пирятині, захоплювався байкерством. На фронт пішов добровольцем, старший сержант, стрілець — помічник гранатометника 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону. Загинув 24 січня 2015 р. під Дебальцевим.

Читати далі

Брюссельські зустрічі Петра Порошенка на вищому рівні (фото, відео)

Глава держави проведе низку зустрічей з керівництвом ЄС та НАТО, а також лідерами держав-членів ЄС з метою забезпечення єдності ЄС у питанні реагування на акт агресії Росії проти України в Азовському морі та Керченській протоці, а також продовження економічних та секторальних санкцій ЄС у зв’язку з російською агресією на Донбасі.

Читати далі