Мамине серце

Я не мама. Мені складно усвідомити, як це і що при цьому відчуваєш. Але іноді, коли я дивлюсь на цих сильних чоловіків у пікселі, я бачу за їхніми спинами жіночі силуети.

Читати далі

Петро Порошенко анонсував старт нового проекту (фото, відео)

В рамках проекту британські вантажівки DAF будуть обладнані зенітними установками для захисту об’єктів енергетичної інфраструктури від іранських дронів. Це спільна ініціатива Фонду Порошенка, ГО «Справа Громад» та місцевих органів влади. Пілотний проект реалізують у Рівному.

Читати далі

Країна абсолютного зла

Історії про зеків, яких звільняють від покарань заради війни, просто жахливі. На фоні втрат, які несе Україна, коли на небо йде цвіт нації, ми щодня читаємо про випущених з тюрми вбивць і ґвалтівників, яких випустили, аби знову вбивати.

Читати далі

Порошенко для УП: ЄС, НАТО, Україна – тепер це як «Армія. Мова. Віра»

“В темні часи особливо добре видно світлих людей”, – часто-густо згадують ці слова Ремарка, добре знаного автора про Першу світову. Нині вже точиться третя світова, в якій ми воюємо за всіх. 

Читати далі

Українські вчителі отримали 50 тисяч ноутбуків від Google і ЮНЕСКО (фото)

Завершилося доставлення останньої партії хромбуків із запланованих 50 тис. для забезпечення потреб українських педагогічних працівників. Усі хромбуки розподілені між областями. Загалом за домовленостями МОН із різними партнерами в регіони України вже розвезено 77 704 пристрої.

Читати далі

Вийшов дитячий серіал про пса Патрона та російські міни (відео)

Серіал оповідає про пригоди пса Патрона на службі та про велику війну в Україні. Перший епізод має назву «Зруйнований міст». Патрон розповідає своєму товаришу, коту Тому, як розміновуватиме його. У наступних епізодах до Патрона долучаться й інші тварини.

Читати далі

Кинбурнская коса – серая зона?

Кинбурнская коса является для российской группировки на Левобережке Херсонщины кинжалом под ребром. Командование РОВ это прекрасно понимает, но поделать с фактором косы ничего не может.

Читати далі

Санкції на часі. 10.01.2023

Путінський режим небезпечний для людства і має бути відправлений на дно. Йдеться не просто про агресію проти України та інших держав, а про зло, яке дедалі менше приховує свою природу. І має бути подолане.

Читати далі

Иранский план

Зачем из Медведева пытаются слепить образ одиозной и сверхтоксичной персоны, ведь он серый политический калека? Кому нужно раздувание трибуна экстремизма, вульгарщины и пошлости из явного политического трупа?

Читати далі

Про перспективи зимового наступу РФ

Наступні місяці ми зможемо побачити від РФ деградацію арти та танкових підрозділів, але з навалами живої сили в стилі “как діди воєвалі”. І нам потрібно встояти, тому що РФ буде робити дуже велику ставку на цей наступ. І за ціною вона стояти вже не буде.

Читати далі

Про банківську систему під час війни

Ми часто звикли судити про успішність/неуспішність, стійкість/нестійкість, ринковість/неринковість тощо за мірками, як то кажуть, довоєнного чи то мирного часу. Це не тільки про банки, та я тут про банки.

Читати далі

Неочікуваний ескорт

Друже, я не знаю, хто ти. Здається, у тебе четвертий гольф. Крізь замальовані вікна було погано видно. Але дякую тобі. Дякую тобі за такий чуйний та турботливий супровід. Дякую від себе, від бійця і від усіх Збройних сил.

Читати далі

10 хороших новин 09.01.2023

Росстат: 12,5 млн будинків і квартир на росії не мають централізованого водопостачання; 11,8 млн користуються вигрібними ямами; 2,6 млн не мають каналізації; 16,7 млн ходять у туалет на вулиці, більше півмільйона взагалі живуть без електрики.

Читати далі

Соледар – это Украина!

Ситуация в районе Соледара по состоянию на 9 января именно такова, каковой она и должна была быть – город продолжает выполнять свои тактические и даже стратегические функции.

Читати далі

Ефект Путіна

Ця частина українців не хотіла змінюватися. Але джерелом їх трансформацій стало не внутрішнє рішення, а зовнішня агресія. Їх нинішній проукраїнський вибір – це спосіб захистити свій світ від хаосу, який з війною приніс Путін.

Читати далі