Не можна відкладати все на «після перемоги»

Ми можемо і мусимо посилювати організм країни вже зараз. Укріплювати слабке, формувати нове, покращувати і будувати. Ми заслужили на нову Україну. Дійсно заслужили. 

Читати далі

Враг мирового ислама не в Стокгольме, а в Москве

россия активизировала свою агентурную сеть в Швеции, чтобы создать волну неприязни к шведам со стороны мусульманского мира. И отчасти это им удалось, ведь мало какие СМИ, освещая события в Стокгольме, акцентировали внимание на том, куда тянутся ниточки от этой провокации, и кому нужно обострение отношений между Швецией и Турцией.

Читати далі

Порошенко знову везе великий вантаж на Схід (фото, відео)

У найгарячіші точки на Сході – шість вантажівок DAF, Старлінки, два потужних генератори, колеса, пральні машини, телевізійна панель та хімічні грілки поповнять потреби десантних, артилерійських бригад та воїнів-спецпризначенців. Усе це – один день нашої з вами роботи: «Фонду Порошенка», ROSHEN, всіх, хто задонатив до ГО «Справа Громад».

Читати далі

Ця війна за право бути і бути собою

Це допис про те, що хтось вирішив, що іспит з історії України не потрібен для абітурієнтів. Що важливіше для нації – щоб гуманітарії зналися в синусах, косинусах і інших гіпотенузах, чи щоб технарі знали історію своєї нації і усвідомлювали, що вони українці, чому вони українці, чого це вартувало мільйонам людей?

Читати далі

Сталися українці

Корупційні скандали спалахуватимуть знову і знову. Чим відповідатиме влада? Знову волатиме про “ІПСО росіян і порохоботів”? Так не повірять же. Вітаю владу. Вона нарвалася на українців.

Читати далі

Переломный момент

Судьба ускользает из лап агрессора пропорционально тому, как стойко украинский народ и его союзники оказывают сопротивление убийцам, пришедшим все громить и уничтожать, не гнушаясь самыми мерзкими преступлениями.

Читати далі

ПВК Вагнера – загроза світовій безпеці

Американці послідовно укомашують “вагнерів”. В ролі прігожинського бандформування у війні вони чудово розібралися. Ба більше, доста добре відслідкували механізми роботи та зв’язки “вагнерів”. “Вагнери” становлять проблему не лише в нашій війні.

Читати далі

Вісті з фронтів 26.01.2023

• Противник на Лиманському напрямку почав активно посилювати своє угрупування військ частинами та підрозділами повітряно-десантних військ. • Орієнтування на пвк “редут”, яка приймає активну участь у війні проти України.

Читати далі

Санкції на часі 27.01.2023 (відео)

Заступниця Держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд висловила чітку умову для послаблення санкцій: вихід росіян з усієї окупованої української території.

Читати далі