Польща розгорнула масштабний ремонт техніки ЗСУ

Сотні механіків цілодобово працюють над відновленням пошкодженої української військової техніки. Крім ремонтних робіт у Польщі, механіки перебувають у постійному контакті з українськими колегами та проводять їх навчання.

Читати далі

Порошенко привітав генерала Павела з перемогою на виборах Президента Чеської Республіки

«Генерал Павел ніколи не приховував, що незалежна Україна як член Північноатлантичного альянсу – це ключ до європейської безпеки. Не приховуватиме цього і Президент Павел. Це добре і для України, і для Чеської Республіки, і для наших відносин з Альянсом», – переконаний Порошенко.

Читати далі

Коли закінчиться війна? Частина І

Це не вірно поставлене запитання. Час закінчення війни не має турбувати тверезомислячу людину. Нас має турбувати час перемоги України. Усі інші форми закінчення війни не зупиняють катастрофи, на межі якої стоїть людство.

Читати далі

Петро Порошенко для Le Figaro. План із семи пунктів, щоб змусити путіна піти

Нам потрібен швидкий вибухоподібний ефект, хвиля від якого якщо не знесе путіна, то  принаймні точно позбавить його ресурсу для тривалої війни. Санкції і зброя, зброя і санкції – це те, що гарантує від російської ескалації, те, що забезпечить наближення нашої спільної перемоги і такий довгоочікуваний мир.

Читати далі

Вони подарували Україні шанс

Ми довели, що наше покоління українців засвоїло урок Крут. Ми перемагаємо, бо не забули про бій 29 січня 1918 року. Ми переможемо, коли будемо пам’ятати про Крути як нашу перемогу. Слава Україні і її Героям!

Читати далі

10 хороших новин 28.01.2023

На президентських виборах у Чехії переміг колишній очільник Військового комітету НАТО, генерал у відставці Петр Павел. За нього проголосували понад 58% виборців, за його опонента – колишнього прем’єра Андрея Бабіша – майже 42% виборців.

Читати далі

Санкції на часі 29.01.2023 (відео)

Влада в Україні має забути про мрії зберегти практики «крадівництва», сподівання «пропетляти» чи мрії про встановлення диктатури. Союзники забезпечують більшу частину наших нагальних потреб, і ігри закінчились.

Читати далі