Вселенський Патріарх Варфоломій запросив Порошенка на Фанар (фото, відео)

У четверту річницю Томосу Петро Порошенко зустрівся з Вселенським Патріархом Варфоломієм у його резиденції на Фанарі. Патріарх Варфоломій передав українському народу щире благословення і привітав з Різдвом Христовим.

Читати далі

Новости из США. 5 января 2023 года

• Палата Представителей не может избрать спикера • Белый Дом объявит о новом пакете военной помощи Украине • Байден и Шольц заявили, что будут поддерживать Украину столько, сколько будет нужно для ее победы

Читати далі

«Українське питання» трансформується в «російське питання». Що це значить для світу

Новий 2023 рік несе не тільки сподівання українців на перемогу, але й суттєві зміни у контурах того політичного та економічного світу, що почали прояснюватися. Наслідки російсько-української війни впливатимуть на подальший образ світу, закладуть підвалини для переформатування багатьох формальних та неформальних альянсів.

Читати далі

Артиллерийская неполноценность РОВ сокращает авиацию рф

Испытывая острый и явно неисправимый дефицит артиллерии, РОВ идут на риски и жертвы дорогостоящей авиации, чтобы хоть как-то удержать фронт либо атаковать. Цена несоизмеримая как финансово, так и технически.

Читати далі

Вісті з фронтів 05.01.2023

Командування військ противника продовжує здійснювати заходи, спрямовані на “виправлення ситуації” на Лиманському напрямку. Зокрема, не пізніше ніж з 31.12.2022-1.01.2023 противник почав переміщення сил і засобів з Бахмутського напрямку в район Кремінної.

Читати далі

Київ – найкраще місто світу 2023 року

Київ отримав почесну відзнаку, офіційно на першому місці в рейтингу міжнародної агенції Resonance – Лондон. “Історична українська столиця є маяком мужності та стійкості, яка веде непокірну націю проти жорстокого агресора”, – йдеться у повідомленні на сайті агенції.

Читати далі

10 хороших новин 05.01.2023

Головорізи із БЕБ обідрали як липку чергового громадянина балалайні, заарештувавши його майна на 350 млн грн. Йдеться про комплекс із виготовлення м’ясних заморожених напівфабрикатів та іншу нерухомість товариства Єрмоліно.

Читати далі

Санкції на часі. 06.01.2023

Союзники України оголошують про постачання нових партій зброї та продовжують санкційне удушення. Нові поставки допоможуть ЗСУ у вигнанні ворога, а наслідки від санкцій починають виявляти накопичений ефект і вражати чимдалі сильніше.

Читати далі

Післясвяткове

Це торкається новорічної промови Зеленського, але не про її сльозочавильний ефект. Це про наративи, які зустрічаються зараз усюди, і які ретельно вкладаються та навіть вдовблюються в слабкі розуми.

Читати далі

Якою може бути «новая стратєгія расії»

І Захід, і Україна, хотіли б закінчити війну до кінця 2023 року. Україну війна виснажує, українців вбиває. А на Заході – в ЄС і США – в 2024 вибори. Тому рік, який почався, буде важким, але має всі шанси стати визначальним.

Читати далі

Добро пожаловать в холодное лето 23-го, дорогие россияне

Россияне наконец-то начали отправлять сами к себе в тыл ДРГ из опытных, злобных, обученных зэков, неспособных к мирной жизни и неспособных к встраиванию в обычную криминальную среду, для которой они “ссученые”.

Читати далі

Вести с фронтов 04.01.2023

В Беларусь загнали танки, снятые с хранения и не прошедшие при этом техобслуживания и проверки. В итоге, часть боевых машин просто стоит металлоломом, а часть не полностью выполняет функции. Вот такое наступление на Киев 2.0 по состоянию на сегодня.

Читати далі

Путінський поцілунок Юди

Ініціатива Москви про “різдвяне перемир’я” – це добре продумана пастка як для України, так і для західних союзників. Згода на неї – це початок гри за кремлівськими правилами та сценарієм.

Читати далі