Наступление 3 к 1

С учётом того, что у ВСУ 3 перспективных плацдарма, а у РОВ только 1, а сам процесс репрессивной мобилизации пока не начался, мы можем сделать соответствующие выводы, кто в ближайшей перспективе находится в более выгодном положении в общем горизонте событий.

Читати далі

Порошенко передав артилеристам надважкий тягач Oshkosh (фото, відео)

Петро Порошенко побував в артилерійській бригаді, яка зараз виконує бойові завдання на Донеччині. Тепер артилерійські установки можна значно швидше доставляти в необхідну точку фронту. Цьому велетню під силу все – від німецьких Panzerhaubitze PzH2000 до польських Krab.

Читати далі

Дивні принципи НАБУ

Можна доколупуватись до якихось юридичних нюансів справи Коболєва, але це не має жодного сенсу, бо причиною цього всього бедламу є те, що НАБУ в такому вигляді приречене.

Читати далі

Ошибка президента

В лексиконе кремлевской верхушки начало мелькать слово “поражение”. Пускай сейчас оно звучит в контексте оголтелых выпадов убогого Медведева. Но на лицо симптомы каких-то скрытых тектонических сдвигов в сознании правящей клики.

Читати далі

Корисна конкуренція

Результати зустрічей та сигнали у виступі Президента Євроради Шарля Мішеля у Верховній Раді не вийшли за межі традиційної підтримки та особистих заяв Мішеля щодо посилення військової допомоги ЗСУ. Тоді якою ж була мета його візиту до Києва?

Читати далі

Санкції на часі 20.01.2023

За підсумками попереднього року російська статистика і аналітичні центри, хай і прикрашаючи дійсність, але починають визнавати системність завданих санкціями проблем. Опубліковано прогноз про те, що економічний спад на рф може тривати кілька років.

Читати далі

Лютий зоопарк

Нам багато чого обіцяють. Однак, мати на балансі сотні найменувань різної зброї і техніки – це суцільне жахіття для служби тилу. Це як опинитися посеред розлюченого голодного звіринцю. Насамперед, мова йде про рембати.

Читати далі