Вісті з фронтів 21.01.2023

Приймаю запитання для відповідей під час завтрашньої передачі на ютубі “5 каналу”, а поки трохи коротких новин зі Старобільського напрямку та тимчасово окупованого Криму.

Читати далі

Leopard 2 продолжает будоражить массы

Не важно, получим мы эти танки от Германии или нет. Важно, чтобы Германия дала зелёный свет другим странам давать нам эти танки в том количестве, в котором они готовы.

Читати далі

Українці дивовижно вдячний народ

Чим ми віддячуємо союзникам на підтвердження єдності наших принципів на шляху до інтеграції з ними? Іноді питання “чому ми досі не в НАТО?” треба задавати перед дзеркалом, користі буде не менше, ніж від “Леопардів”.

Читати далі

Вєнєдіктова в Празі не буде

Українська журналістка хотіла перешкодити лекції путінського посіпаки Алєксєя Вєнєдіктова у Празі, що вдає ліберала, – вона це зробила. Якщо сильно хотіти і старатися – все виходить.

Читати далі

Денег на Гоа больше не будет

Я восхищен той апокалиптической картиной, которая развернется перед нашими глазами в ближайшие два года. Опустевшая, осиротевшая Москва, было 13 миллионов населения, осталось 4, ходят аукают по пустым бизнес-центрам и закрытым ТРЦ.

Читати далі

Польща готова створити коаліцію для передачі танків Україні

У Польщі допускають створення коаліції з передачі Україні сучасних танків без Німеччини, якщо країна так і не погодиться на поставки Leopard 2. “Ми не будемо просто спостерігати, як Україна стікає кров’ю”, – заявив прем’єр-міністр Польщі Моравецький.

Читати далі

Проблема-2024

Президентский предвыборный забег в России официально стартовал. Хотя подковерная подготовка к мартовскому голосованию 2024 года началась ещё прошлой осенью, формально ЦИК запустил процесс только сейчас.

Читати далі

10 хороших новин 21.01.2023

Лукашенко у Мінську покатав по ковзанці лаптя на інвалідному візку, який втратив на війні з Україною півтори ноги. Пюрер вважає, що ці покатушки точно вартували міжнародного злочину і каліцтва.

Читати далі

Санкції на часі 22.01.2023

Поразка росії стане не «глобальною катастрофою», як погрожує голова держдуми рф володін, а заслуженою карою лише для розпалювачів війни, для яких ця війна справді стане «страшною» і «зовсім іншою», ніж вони собі уявляли.

Читати далі