Приборкання Леопардів

Перед ЗСУ стоїть дуже непросте завдання щодо повноцінного освоєння цієї не самої простої машини. До того ж доведеться “навчити” цих звірюг ефективно та узгоджено працювати з іншими системами озброєння, розвідки та зв’язку, які використовуються в ЗСУ.

Читати далі

Впереди еще полтора месяца холодов (фото)

Компания ROSHEN приобрела и молниеносно доставила в Украину первую партию в 90 000 химических грелок. Через двое суток мы доставили 5 000 в район Марьинки одной из бригад. Вчера грелки уже развезли по подразделениям и начали выдавать бойцам.

Читати далі

Прерии Бахмута

Россияне загнали себя под Бахмутом в положение, когда им необходимо для продолжения наступления много, очень много ресурса прямо здесь и сейчас. Но его прямо здесь и сейчас у РОВ не будет.

Читати далі

Вісті з фронтів 24.01.2023

Певні висновки стосовно того, на що нам варто очікувати у короткостроковій перспективі щодо дій противника.

Читати далі

Родини загиблих воїнів не повинні чекати

Прочитала на одному з телеграм-каналів, що родина воїна-героя, який загинув ще в листопаді минулого року, не отримала жодних виплат. Існуюча система виплат одноразової грошової допомоги родинам потребує термінового вирішення на державному рівні.

Читати далі

Командувач жертвує війську

“Я все своє життя віддав Збройним Силам. І не мав жодного сумніву, що повинен робити зі спадком…”, – Валерій Залужний. Захистом України керує людина, якій справді потрібна перемога. Яка ставить державне вище особистого.

Читати далі

10 хороших новин 24.01.2023

Залужний отримав у спадок від американця українського походження Григорія Степанця $1 млн і віддав всі ці гроші на потреби української армії. Крутість нашого головкома видна з космосу.

Читати далі

Санкції на часі 25.01.2023 (відео)

На тлі новин про розширення постачань західної зброї до України, зокрема німецьких танків Leopard2, американських Abrams, у світових медіа дедалі впевненіше проводиться думка про перемогу України як єдиний реалістичний сценарій.

Читати далі