10 хороших новин 09.01.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Стельмахівка і Червонопопівка Луганської області та Красна Гора, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Водяне, Первомайське, Красногорівка, Мар’їнка, Побєда і Новомихайлівка на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери розтеребонькали 18 скупчень лаптів, пункт управління і три позиції ЗРК.

✔ Ціна на російську нафту Urals впала до $37 за барель при встановленій G7 стелі у $60. Бо санкції, і х*й кому її тепер доставиш. А ще русня втратила свій європейський ринок дизпалива, у цьому році його доставлятиме вже Кувейт.

✔ СБУ арештувала майно екс-міністра освіти Табачника. Звершилось же, бл*ть. Майна там на понад $2 млн, переписаного на родичів. Там і дім, і квартира, і земельні ділянки. Сам ворюга, якому ніхто не заважав спочатку красти, а потім тікати, нині чилить у Криму. Вся надія на бойових гусів.

✔ В Іркутській області підпалили військкомат. Дерев’яний 🥳 народ тут же зібрався, щоби його пофотографувати (ну а які ще у Братську розваги, у них навіть скульптора по гівну немає). Халабуду загасили, але половина таки вигоріла.

✔ А ще вдруге за тиждень частково згорів табір частково мобілізованих, того разу в омській, а цього разу в оренбурзькій області. У тому, що загорілося, звинувачують п’яних офіцерів. Пожежна машина, що чергувала поряд із табором, виявилася поламаною 🤣. Родичі чмобіків плачуться, що згоріли всі їхні куплені власним коштом речі.
До речі, пишуть, що це були чмобікі з самарської області. У них погана карма, їх скоро будуть селити десь у трьох кілометрах від основної купи 😂.

✔ На росії напала падучая на виробників орудій смерті. Здох розробник російських «Калібрів» Павєл Камнєв, причини не повідомляються. Перед цим іздох Олександр Бузаков, генеральний директор компанії «Адміралтейські верфі», яка виготовляла підводні човни-носії для «Калібрів».

✔ Естонія взялася за юридичний план із арешту руснявих активів. Його представлять, коли Єврокомісія розробить загальноблокову угоду про те, як розпорядитися €300 млрд резервів центрального лаптєбанку та ще мільярдами заморожених активів лаптів.

✔ Чехія готує для нас нову партію модернізованих танків Т-72, проте у якій кількості, не повідомляється. Один з танків поїде з автографом Фіали. «Хоробрим захисникам України», – написав він.

✔ Швеція в наступних пакетах допомоги передасть Україні САУ Archer. Це дуже швидка пофігень, що ї*ашить по 9 снарядів за хвилину у різні траєкторії.

✔ Росстат: 12,5 млн будинків і квартир на росії не мають централізованого водопостачання; 11,8 млн користуються вигрібними ямами; 2,6 млн не мають каналізації; 16,7 млн ходять у туалет на вулиці, більше півмільйона взагалі живуть без електрики.
В Нижньокамську на відео потрапив лапоть, який приходить і регулярно тирить соняшникове насіння з годівниці для синичок 😊.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Карикатура: Андрій Петренко

Автор