Чим насправді був цінний Рамштайн

За всіма цими суперечками, як швидко вирушать до України кілька рот західних танків на Рамштайні, що пройшов 20 січня, озвучили кілька справді важливих речей. Дадуть чи не дадуть Україні певні моделі танків, до них не особливо входило.

Читати далі

Танки, танки, танки…

Общее количество передаваемых Украине танков западного образца уже перевалило за 300, то есть более 3-х полноценных бригад. А как в танковом вопросе обстоят дела у нашего врага?

Читати далі

Правда про мобілізацію

Знаю військових і блогерів, які кулаком по столу гримають, чого мобілізація така слабенька?! Чому для одних обов’язок захищати Батьківщину діє, а для інших ні? Скажу без патетики те, що думаю. Спробую сказати правду.

Читати далі

Порошенко на Східному фронті (фото, відео)

Порошенко з волонтерами ГО «Справа Громад» привіз черговий великий вантаж для кількох бригад, які воюють на Східному фронті. Це вантажівки DAF, спеціально обладнаний кунг для управління комплексом БПЛА Poseidon, «Старлінки», потужні генератори, автомобільні шини, пральні машини, а також хімічні грілки. Загальна сума цієї партії допомоги перевищує 9 млн грн. Кошти збирають волонтери, Фонд Порошенка традиційно подвоює зібрану суму.

Читати далі

10 хороших новин 27.01.2023

Туреччина поставить нам плавучі електростанції, що зможуть закрити потреби в електриці для 1 млн домогосподарств. Їх розмістять у портах Молдови та Румунії, і подача електроенергії йтиме через них.

Читати далі