Північна Корея постачала ракети «ПВК Вагнера» – Генсек НАТО

«Ми не бачимо жодних ознак того, що президент Путін і правителі в Москві готуються до миру. Ми бачимо протилежне», – сказав він під час візиту до Південної Кореї, повідомляє пресслужба НАТО.

Читати далі

«Нам не відома причина вибухів на іранських об’єктах» – МЗС України

Вночі 29 січня в іранському місті Ісфахан у центральній частині країни пролунав вибух. Пізніше стало відомо про вибухи і на інших об’єктах.

Читати далі

Яна Зінкевич стала героїнею спецпроєкту ShareAmerica Уряду США (фото)

ShareAmerica – це платформа Державного департаменту США для обміну історіями про американське суспільство, культуру та життя, а також про принципи, які лежать в основі зовнішньої політики США та взаємодії зі світом.

Читати далі

Рекорды по нейтрализации оккупантов

При таких потерях командование РОВ озабочено, в первую очередь, вопросом их компенсации, как людских, так и по технике, а отнюдь не планомерным формированием ударной группировки для наступления 2.0.

Читати далі

Три основних виклики для НБУ на ці півроку

Що з цього робиться, як збоку видно. Та будь-які зміни комунікувати дуже заздалегідь, аби не було шоку.

Читати далі

Коли закінчиться війна? Частина ІI

«Коли вже це закінчиться?» – час від часу вголос чи подумки повторює кожен із нас. Ото ми наївні. Адже коли одне закінчується, то починається друге. І не факт, що воно буде таким, як ми собі придумали.

Читати далі

Агенты Кремля пытаются сорвать военную помощь Германии Украине

На протяжении всего 2022 года россия через своих агентов влияния в Европе пыталась сорвать оказание военной помощи Украине. И одной из стран, где украинофобская деятельность шестерёнок Кремля в Европе ощущалась сильнее всего – Германия. Начало 2023 года стало даже более агрессивным в этом плане.

Читати далі

Бізнес знекровлений війною, так далі тривати не може

Задля відновлення своєчасного відшкодування ПДВ в автоматичному режимі “Євросолідарність” зареєструвала законопроєкт змін до Податкового кодексу, мета якого – зупинити корупційні дії податкової і ручний режим.

Читати далі

Санкції на часі 30.01.2023 (відео)

«Світ без росії» дедалі більше зі сміливої мрії перетворюється на буденність. А це означає, що зусилля з переконання західного істеблішменту посилити тиск на росію мають також посилитись. І результат дедалі більше подобатиметься самим західним елітам.

Читати далі