The Wall Street Journal подарило новую надежду российским оккупантам

Издание считает, что резервы снарядов США и стран Европы будут сокращены до критических уровней к осени 2023. Российская пропаганда в очередной феерической пляске подхватила это сообщение, вырисовывая взявшуюся из ничего “перемогу”. А если пораскинуть мозгами?

Читати далі

Ми точно не забудемо?

Після війни у нас буде величезна кількість роботи. Але буде одне завдання, яке стане перевіркою. Чи за всіма проблемами, за політичними сварками, за тисячами дрібних щоденних викликів ми знайдемо сили збудувати інституцію, яка буде карати військових злочинців?

Читати далі

80 Старлінків вже скоро підуть до наших захисників (фото, відео)

Петро Порошенко з волонтерами ГО «Справа Громад» купив для потреб ЗСУ 80 терміналів «Старлінк». Вони допоможуть військовим координувати роботу розвідки та артилерії.

Читати далі

Робоча поїздка Петра Порошенка до Рівного (фото, відео)

Порошенко у Рівному передав бригаді тероборони 5 вантажівок DAF, які були переобладнані під «антишахеди», та разом із Мариною Порошенко взяли участь у молебні в Свято-Покровському кафедральному соборі.

Читати далі

Кібердовіра

Для кібербезпеки майбутнього вже мало буде бути просто професіоналом – потрібно також бути глибоко порядною людиною. Чесною та відповідальною. Без прихованих інтересів та мотивацій. А у сучасній українській національній кібербезпеці з цим поки що суттєві проблеми. Як, власне, і з кіберпрофесіоналізмом.

Читати далі

Тем, благодаря кому у нас есть шанс

Тебе хреново и тревожно под крышей, в тепле, тревожно за завтрашний день, за послезавтрашний ещё тревожнее. А они вгрызались зубами в мёрзлый бетон вообще без «завтра», бились мощным пульсом в венах 242 дня, каждый из которых был последним, каждый из которых был подвигом.

Читати далі

Санкції на часі 16.01.2023

На Давоському форумі не буде мільярдерів із Китаю та росії. Економічний форум пройде в Давосі вперше після дворічної перерви через пандемію. Він відкривається 16 січня і триватиме до 20-го.

Читати далі