«Без вас» має стати загальносвітовим трендом

Як міжнародні банки видають кредитні канікули чмоням. І до чого тут Рено, Мерседес та БМВ? Підтримка російської економіки та конкретно російської армії продовжується кожну секунду.

Читати далі

Бо їм пофіг

Росіяни звикли існувати у власному болоті, вони й без того з дитинства ненавидять свободу, інакшість, розвиток, для цього їм не потрібен ніякий телевізор.

Читати далі

Про «зарплати» військових

Якого біса дехто кинувся рахувати солдатські «зарплати», якщо сам не на фронті? Якщо вони аж такі зависокі, то не стримуй себе! Підписуй контракт і йди воюй, економіст хрінов. 

Читати далі

Влада монополізувала медіапростір

Офіс президента продовжує грубо втручатися в українське медіаполе і будувати пропагандистський державний телеканал «РАДА». Це порушення зобов’язань перед Радою Європи щодо роздержавлення ЗМІ. Це створення пропагандистського брехливого маніпулятивного монстра на кшталт «Росія 24».

Читати далі

Ці мужні хлопці множать на нуль «другу армію світу» у Соледарі – Порошенко (фото, відео)

Порошенко привіз прапор та коїни (пам’ятні монети) легендарній 46-й окремій аеромобільній бригаді, яка тримає оборону в Соледарі. Коїни – це один із символів переходу на стандарти НАТО. Сама бригада встановлює, які привілеї має той, хто має коїн.

Читати далі

10 хороших новин 13.01.2023

У нас таки побудують перший завод Baykar, і десь через два роки у небо піднімуться перші українські Байрактари. Вже створено підприємство, куплено землю, ведеться підготовка комунікацій, розроблено проєкт і заводу, і центру з проведення досліджень та навчання.

Читати далі