Паркетні вояки

Американські військові та експерти приїхали до нас не проліски шукати. А обговорювати речі, пов’язані з безпекою та обороною. Але на зустрічі з ними наших військових не запрошують. Просто ігнорують як клас.

Читати далі

Тактика геноцида украинцев не меняется

Как и ожидалось, оккупанты согласно графику пополнения боекомплекта для ракетных ударов осуществили сегодня очередную атаку по Украине. Если кто-то считал, что замена Суровикина что-то поменяет, то вы – неоправданно чрезмерные оптимисты.

Читати далі

Математика чистоты, тепла и уюта (фото)

Это совсем не “парадные” фотографии очередной передачи чего-либо в ВСУ, это наше закулисье с промплощадки по изготовлению банно-прачечных комплексов. План на этот год – 50 таких комплексов. И нам очень нужна ваша помощь.

Читати далі

Порошенко про підсумки візиту до Брюсселя (фото)

Саміт Україна-ЄС, який відбудеться 3 лютого, має стати самітом єдності – про це у Брюсселі журналістам сказав Петро Порошенко. Під час зустрічей у штаб-квартирі НАТО, Європарламенті та Єврокомісії п’ятий Президент закликав партнерів якомога швидше надати Україні потужну зброю, посилити санкції проти росіі. Також Порошенко вважає, що цього року Україна має отримати запрошення в НАТО.

Читати далі

Абрамси, Леопарди, Шольц та зрада, якої немає

Зараз немає питання в тому, що хтось нам не хоче давати танки. Питання у складності цього процессу, щоб ці танки були ефективними. Але багато спеціалістів наближає цей момент. Нам допомагає весь світ, і не потрібно дивитись на проблему поверхнево.

Читати далі

Новини зі США. 25 січня 2023 року

Президент Джо Байден схвалив надання Україні батальйону танків Abrams M1 (31 танк) та обладнання, необхідного для їхньої експлуатації.

Читати далі

Санкції на часі 26.01.2023 (відео)

На росії почали готуватись до виправдання своєї поразки. Війна триває, попереду ще дуже складні часи. Але ноти істерики, відчаю і безнадії у рашистів – це гарні складові їх майбутньої поразки.

Читати далі