Вісті з фронтів 12.01.2023

• На територію Білорусі, починаючи з 6.01.2023-го, почали прибувати підрозділи, доукомплектовані “мобіками”. • Судячи зі всього, найближчим часом противник в районі Бахмуту зосередить свої зусилля південніше нього.

Читати далі

Це війна цивілізації проти варварства

Це війна не про народи чи нації. І це війна не між народами. Це війна живого проти мертвого. Це війна свободи проти рабства. І абсолютно не важливо, до якого народу чи нації історично, генетично або за своєю мовою ти належиш. Важливо, який бік в цій війні ти обрав. 

Читати далі

Новости из США. 11-12 января 2023 года

• Секретные документа и Байден. Назначен спецпрокурор • Скандал с новоизбранным республиканским конгрессменом из Нью-Йорка Сантосом • Республиканское большинство в Палате Представителей принимает бессмысленные идеологические законопроекты и собирается заниматься расследованиями

Читати далі

Мудрагелі вирішили попсувати імідж України ще раз

Банкова вирішила не пустити Порошенка в ПАРЄ. Замість мегадосвідченого дипломата в делегацію зайде представник бізнес-групи Довіра Бакунець. З огляду на виклики перед Україною – зовсім нерівноцінна заміна.

Читати далі

М’ясорубка має працювати

Коментуючи явну реінкарнацію групи Шойгу – Герасімова – Лапіна, не поспішайте заявляти про перемогу цього клану над групою Пригожина – Кадирова – Суровікіна. Це просто театральний задник, який Путін тасує, щоб підтримати у народі віру у зміни на краще.

Читати далі

Санкції на часі 13.01.2023

Польська агенція РАР і низка речників повідомили про прискорення підготовки 10-го пакету санкцій ЄС проти рф. Він може бути ухвалений до планованого на 3 лютого самміту Україна-ЄС. Очікується, що санкції проти білорусі будуть синхронізовані з російськими.

Читати далі

Порошенко приїхав до воїнів, які тримають оборону в Мар’їнці (фото, відео)

Петро Порошенко привіз 79-й бригаді на Донеччину планшети, телевізори, зимові шини, мобільний банно-побутовий комплекс і шоколад ROSHEN до чаю. «Лазня – велика нам допомога. Лазня – це стратегічно важливо», – кажуть військові.

Читати далі