Россия гибридно поглощает Сербию

Сербский президент Вучич и его соратники продолжают имитировать политику многовекторности. При этом главной целью Путина в сотрудничестве с Республикой Сербской является втягивание Белграда в войну и подрыв Евросоюза.

Читати далі

Вісті з фронтів 17.01.2023

Противник дуже активно переміщує частини і з’єднання з-під Херсону на Лиманський, Бахмутський та Новопавлівський напрямки. Оперативна ситуація на Старобільському та Сватівському напрямках.

Читати далі

«Ви нє панімаєтє, ето другоє»

Як добре, що на переговорні позиції з країнами, які нам можуть надавати зброю, не будуть впливати сотні статей і заголовків міжнародних ЗМІ, в яких цитують слова Арестовича. Але це не точно…

Читати далі

Життя не шоу

От хлоп. Він постить якийсь фейк. Скажімо, фото “постраждалого малюка”, згенероване нейромережею. Ти йому кажеш – це фейк. Він тобі – але ж таке могло бути. В світі цих людей не важливі факти, а тільки емоційні заряди.

Читати далі

Порошенко з волонтерами готують терміновий вантаж на фронт (фото, відео)

Петро Порошенко з компанією ROSHEN і волонтерами підготували черговий вантаж на фронт. Вкрай потрібні 100 тисяч хімічних грілок для військових, “болотні” шини і генератори скоро будуть на передовій.

Читати далі

Війна – це не тільки про перемоги

Зараз нам не треба «уколів оптимізму». Нам потрібна чесна розмова з країною. За цей рік ми все ж подорослішали і окрім гасел усвідомили, що життя не парадно чорно-біле. І що далі буде важко. І трохи легше може бути, лише якщо готуватися і багато працювати.

Читати далі

Ракетная тактика оккупантов

Этот сектор Днепра, застроенный жилыми домами, был выбран российскими террористами намеренно. Чтобы при направлении туда ракеты Х-22, она всё равно разрушила и убила.

Читати далі

Дискредитація судової реформи

Нещодавно було затверджено 8 членів Вищої ради правосуддя, яка гратиме чи не найголовнішу роль у судовій реформі. До усіх із новообраних членів є суттєві запитання щодо їх доброчесності. А деякі з них взагалі відкрито виступають проти судової реформи.

Читати далі

США передають Україні боєприпаси зі складів в Ізраїлі та Південній Кореї – NYT

США передали та пообіцяли передати Україні трохи більше мільйона 155-мм снарядів. Ізраїльські та американські офіційні особи повідомили, що близько половини з 300 тисяч боєприпасів зі складів США в Ізраїлі вже відправили в Європу. Згодом вони будуть доставлені в Україну.

Читати далі

10 хороших новин 17.01.2023

У Білорусі дизель-потяг польського виробництва врізався у причеп трактора. Чипси потягли його ремонтувати до Польщі, але там заявили, що білоруський потяг може йти слідом за російським кораблем.

Читати далі

Санкції на часі 18.01.2023

Щоб перемогти, кожен має щодня дати відповідь на питання: яку допомогу надано ЗСУ; як донесено правдиву інформацію до західних суспільств; як збережено демократичний лад та європейськість України і не допущено деградації до диктатури. Тоді виграємо і війну, і мир.

Читати далі