Вести с фронтов. 01.12.2022

Потери оккупантов в районе Кременной превышают 50%, и удержание здесь позиций становится весьма затруднительной задачей для РОВ. Если командование не загонит новую партию чмобиков, то в ближайшее время серая зона в этой локации ощутимо разрастётся.

Читати далі

Референдум 1 грудня – планка спільного вибору незалежності, свободи і гідності

Тепер ми підтверджуємо той вибір не бюлетенями чи опитуваннями, а зброєю і кров’ю. Але ми знаємо, що переможемо. Слава всім, хто сказав «так» на референдумі! Слава тим, хто зараз підтверджує його результат на фронті. Слава Україні!

Читати далі

Поради до Міжнародного дня безпеки інформації

Користуючись черговим міжнародним днем захисту інформації, звертаюся до поміркованих людей: не тицяйте каку. Адже держава навряд чи тебе захистить у кіберпросторі, синку. Бути обережним та освіченим – ось твій найкращий захист. Шлях справжнього самурая.

Читати далі

Повертатися чи ні до плаваючого обмінного курсу?

Ми – населення, ринок, бізнес – вже звикли до певної рівноваги. До трьох курсів – офіційного, карткового, готівкового. Це нестійка конструкція, але до неї призвичаїлися. Чи варто ламати її тут і зараз, збільшувати невпевненість тут і зараз?

Читати далі

Батьки тираній

Чому нацизм і комунізм породжують такі огидні тиранії? Ліва і права ідея, доведені до крайньої форми, базуються на дискримінації – поділу людей на нижчий та вищий сорти.

Читати далі

Заперечення очевидного

росія разом зі сподіваннями про «взяти Київ за три дні» справді мала надію на заклики західноукраїнських областей щодо приєднання до Польщі, але так давно гралася з сепаратизмом і організацією сепаратистських рухів у різних українських регіонах, що сама повірила в їх реальність.

Читати далі

Потери ВСУ

Политикам свойственно ошибаться. Кто-то назовёт неправильно название страны, кто-то вообще может запутаться в названиях, а кто-то может произнести без уточнения цифры потерь одной из армий и спровоцировать информационный взрыв.

Читати далі

10 хороших новин 30.11.2022

Московські попи, можливо, скоро нарешті почнуть приносити Україні користь. Розвідка заявила, що їх можуть долучити до обмінного фонду, і ще кілька наших Героїв повернуться додому.

Читати далі

Санкції на часі. 01.12.2022

Створення спеціального органу із забезпечення збройних сил рф оцінюється західними аналітиками як створення механізму постачання до армії вторгнення хоча б найнеобхіднішого в часи, коли економіка летітиме в прірву, росіяни будуть позбавлені елементарного.

Читати далі