Порошенко знову на Східному фронті (фото, відео)

Петро Порошенко відвідав 15-у окрему бригаду артрозвідки та батальйон «Дике Поле». Цього разу привезли три вантажівки DAF, два причепи, спеціальне обладнання в рамках проекту «Очі Арти», пікап, пічки-буржуйки, зимову форму, спальники і каремати.

Читати далі

Подкрался незаметно

Пока кремлевский пациент разглагольствует о прохождении пика трудностей, позитивных стимулах от санкций, росте доходов россиян с минимальными заработками, профильные специалисты совсем не разделяют его бравурных сентенций.

Читати далі

Життя в паралельних світах – влади і бізнесу

Коли навіть великі мережі супермаркетів обирають між придбанням генераторів і псуванням продуктів, коли маленькі крамниці й кав’ярні стягуються на генератори, щоб вижити… нинішня пильність ДПС виглядає як знущання. Чомусь саме тепер податкова вирішила нагадати про встановлення POS-терміналів.

Читати далі

Вітчизняна війна. Протиборство в повітрі

Сили оборони України мають завдавати ударів у першу чергу по аеродромах базування російської ударної авіації і районах стартових позицій балістичних і крилатих ракет.

Читати далі

Вісті з фронтів. 16.12.2022

Оперативна обстановка на Східному фронті, в Криму і Білорусі та дещо з військово-політичних новин у світі, які так чи інакше торкаються ситуації в Україні.

Читати далі

Санкції на часі. 17.12.2022

Рада ЄС остаточно затвердила дев’ятий пакет нових санкцій. Ці кроки не є вичерпними чи остаточними, але пробивають у основі рашистської економіки чергові дірки, що прискорюють її занурення.

Читати далі