Подвійні стандарти влади, або Ризик посваритися з МВФ

Україна взяла зобов’язання проводити консультації з експертами МВФ щодо всіх законопроєктів до їх подання до Верховної Ради для захисту бази оподаткування від подальшого розмивання. Це все на папері – а що ж по факту? Пільги для обраного великого бізнесу. Втрата довіри міжнародних партнерів. Ця влада не зупиниться в намірах повного знищення малого та мікробізнесу.

Читати далі

Снарядный голод и помощь Украине боеприпасами

“У партнёров Украины заканчиваются боеприпасы, которыми они могут снабжать ВСУ”. Вы уже не в первый раз слышите подобное. А я кризиса в данной проблематике, при наличии отдельных подводных камней, всё же не отмечаю.

Читати далі

Порошенко купив потужні генератори для українських міст (фото)

«Ці 4 коробки будуть опікуватися цілими мікрорайонами: це і водовідведення, і за необхідності їх можна підключити до невеликих котелень чи просто до насосів, аби постачати воду. Вони стоятимуть у Києві та Миколаєві», – пояснив п’ятий Президент.

Читати далі

Про що промовчали у Вашингтоні

Візит Президента Зеленського до США апріорі потрапляв у “десятку”. Коли б не стався такий візит, атмосфера навколо нього була б тріумфальною. І все-таки, чому Зеленський опинився у Вашингтоні саме наприкінці 2022 року?

Читати далі

Фантастичні люди героїчного Херсона (фото, відео)

Їх оптимізм і стійкість вражають. Вони мріють про звільнення всієї Херсонщини. Це щось неймовірне – від людей, в яких немає роботи, туго з грішми, і не завжди є вода та продукти, слухати, як вони вже складають допомогу для сіл в окупації, які обов’язково будуть звільнені.

Читати далі

Порошенко привітав українців із Різдвом Христовим (фото, відео)

Петро Порошенко у Святвечір разом з побратимами з 10-ї ОГШБр, яка воює на Донеччині, привітав українців із Різдвом Христовим. «Це Різдво особливе, бо народжується Христос і народжується українська нація. Вона народжується на фронті, в бліндажах, в окопах. Вона народжується в машинах волонтерів, які їздять на фронт. Вона народжується в очах дітей, які зараз переживають війну. І об’єднуюча сила українського народу творить дива і дивує світ. Різдво – це віра у Бога, і віра в Україну. Віра у те, що Україна відродиться», –  переконаний п’ятий Президент.

Читати далі

Головний месидж країни

У 2016 році у мене в ГПУ була зустріч із групою американських конгресменів та сенаторів. Після її завершення найстарший сенатор зайшов на зустріч віч-на-віч і спитав: «Як довго Україна буде ще нас дивувати?..»

Читати далі

Санкції на часі. 24.12.2022

Зважаючи на залежність Угорщини від європейських фондів, можна сказати, що час популізму за рахунок ЄС і збагачення за криваві рашистські гроші для таких політиків закінчуються. Інакше вони ризикують опинитись на дні разом із росією.

Читати далі

Іранські дрони в руках «пушкіністів» із Кремля

На сьогоднішній день, судячи з результатів реалізації в Ірані програми розвитку БПЛА, він спроможний надати рф цілу лінійку різноманітних багатоцільових БПЛА для їх бойового використання у війні з Україною.

Читати далі

10 хороших новин 23.12.2022

На путіна позиваються до суду, бо він на пресконференції назвав пєцопірацію війною. Звати героя – Микита Юферєв, він пітерський муніципальний депутат. «Скерував звернення до органів, щоб Путіна залучили за поширення фейків про армію», – зазначив він.

Читати далі

Российская адаптация романа «1984»

Теперь операторы такси в РФ должны будут большому брату предоставлять доступ к базам данным поездок. “1984” – самый читаемый роман в этом году в РФ. Зачем они платят за то, что можно увидеть в окошке даром?!

Читати далі

Новини зі США. Підсумки візиту президента України

Це спроба подивитись на цей візит саме з американського берега, зі США, американськими очима, подивитись саме на візит українського президента та його значення, а не на поїздку конкретної приватної особи. Саме це і є важливим.

Читати далі

Перший волонтерський запашний хліб у Херсоні! (фото, відео)

«Це – свіжий, духмяний, перший і безкоштовний хліб, який сьогодні нарешті печуть волонтери ГО Справа Громад у Херсоні. Поліція відмовилася виконувати незаконні вказівки влади щодо перешкоджання нашій роботі і відступила», – зауважив Порошенко.

Читати далі