Вісті з фронтів. 07.12.2022

За всіма ознаками російське командування достатньо жваво створює в районах Василівки, Токмаку, південніше Полог та біля Чернігівки зразу декілька районів оборони поза межами дальності дії основної маси польової артилерії ЗСУ.

Читати далі

10 хороших новин 07.12.2022

НАТО може віддати Україні кошти з фонду, який призначався для Афганістану – $3,4 млн. Крім того, що країни, можливо, про це нарешті домовилися, тішить ще й чергова аналогія росії з Талібаном.

Читати далі

Санкції на часі. 08.12.2022

Відповідно до матеріалу New York Times, Захід не боїться ескалації з боку москви після ударів по російських авіабазах. Росія використала практично весь арсенал «ескалації», їй нічим лякати Україну і світ.

Читати далі

Изнанка последствий инцидентов на российских аэродромах

Российское ПВО? Покупателей этого хлама поздравляем с их капиталовложением. Но главное не поздравление. Главное, что теперь об этом знают все! Абсолютно все.

Читати далі

Китай vs Тайвань (фото)

Про перспективи операції Китая проти Тайваня. Стаття не претендує називатися повноцінним дослідженням. Вона має на меті дати масовій публіці розуміння проблематики та тенденцій. В ній є і про нас, бо ми стали світовим прикладом того, як можна боротися з набагато більше ресурсним супротивником.

Читати далі

Незламним POHUY (фото)

Проєкт «Незламним POHUY» – це якісний одяг на липучках, який пораненим бійцям набагато легше вдягати на себе. І це волонтерський проєкт. Ми з вами можемо зробити життя незламних – справжніх незламних – трохи легшим.

Читати далі

Вісті з фронтів. 06.12.2022

Командування військ противника продовжує застосовувати заходи, спрямовані на уповільнення просування ЗСУ в північній частині Луганської області. На південно-східній околиці Бахмута майже безперервно тривають запеклі ближні бої у приватному секторі між передовими підрозділами ЗСУ та штурмовими загонами пвк вагнер.

Читати далі