Объект, унизивший российскую ПВО

Ещё один пример того, что вторжением в Украину россия успешно демилитаризирует саму себя. Причём целые рода войск! Российское ПВО? Вычёркиваем! Всё идёт по плану. 😎

Читати далі

Реальне ставлення Банкової до місцевих громад (фото)

Розправа з мером Чернігова Атрошенком не має нічого спільного з боротьбою з корупцією й більше схожа на вибіркове, політично вмотивоване правосуддя. Якщо цей фінт пройде, наступними жертвами максимальної концентрації влади стануть мери інших міст і столиці України.

Читати далі

Зачем путину затяжная война?

Согласитесь, сам факт того, что в россии заговорили о необходимости затяжной войны, уже диссонирует. А как же 3 дня? Ну или всю Украину захватим за неделю? Или три недели… Месяц? Диссонанс ещё и в том, что тянучка истощает именно российскую армию.

Читати далі

Новости из США. 8 декабря 2022 года

Освобождение Бриттни Грайнер в обмен на Виктора Бута • Палата Представителей приняла оборонный бюджет и законопроект, легализующий однополые браки • Судебные хроники Трампа.

Читати далі

Хороший русский борется с путинским режимом, холст, масло

Как можно было дожить до 30 лет и нести такую чушь? Что если бы разгоряченные боями и кучей поражений, битые в Гостомеле, битые артой россияне ворвались в Киев, было бы меньше жертв.

Читати далі

Порошенко у Вашингтоні. День третій (фото, відео)

Петро Порошенко у Вашингтоні на Форумі Міжнародного демократичного союзу отримав нагороду IDU імені Буша-Тетчер за Свободу, яку він присвятив героїчному народу України і мужнім ЗСУ.

Читати далі

Вісті з фронтів. 08.12.2022

Війська противника різко посилили наступ північніше Бахмута і, за окремою інформацією, їм вдалося увійти у с. Яковлівка. На Сватівському напрямку противник продовжує планомірне підсилення своїх передових підрозділів.

Читати далі

Санкції на часі. 09.12.2022

Комітет Сенату США схвалив резолюцію, яка визнає дії росії проти українського народу геноцидом. Резолюцію підтримали сенатори як від Демократичної, так і від Республіканської партій. Тепер документ готовий до винесення на голосування у Сенаті.

Читати далі

Головний кремлівський калібр – російська пропаганда у війні проти України

Протягом всього періоду після 24 лютого 2022 року російська пропаганда деградує. Цей процес дозволяє стверджувати: міф про досконалу ідеологічну зброю Кремля суголосний уявленню про «другу армію світу». Росія намагається взяти гучністю голосу та масштабом впливу, проте у неї виходить непереконливо. І сумніви стають все більш помітними навіть всередині країни.

Читати далі

Про резерви банків

Коли мова йде про резерви в контексті банків або центробанкінгу, зазвичай мається на увазі один із трьох типів цих самих “резервів”. Часто бачу, що їх плутають. Якщо коротко, що воно таке.

Читати далі

Порошенко у Вашингтоні. День другий (фото, відео)

Під час зустрічей Порошенко обговорював з конгресменами та політиками США та Канади постачання зброї та членство України в НАТО, санкції проти «вагнерівців» і кирила (гундяєва), поінформував про ситуацію на фронті та героїчну боротьбу ЗСУ і всього українського народу проти російського агресора.

Читати далі

Демилитаризация границы с россией

Идея демилитаризации границы россии важна для обеспечения будущей безопасности Украины на поколения вперёд! Достижение буферной зоны возможно в ходе мирных переговоров по вопросу капитуляции москвы.

Читати далі

«Русский путч» для Германии

“Кто ж так перевороты планирует?” – так выглядит доминирующий нарратив, заданный из высоких кабинетов для отработки в массах темы раскрытия спецслужбами Германии разветвленной сети путчистов-неудачников.

Читати далі