Давайте называть русских русскими

Фейсбук упорно банит за слова, которыми мы хотим называть русских. Фейсбук, конечно, достал в доску, но конкретно в этом случае он делает очень хорошее дело. Пусть это слово станет неприличнейшим из слов. Пусть звучит как приговор или диагноз, как плевок в лицо.

Читати далі

Купи кофе. Сегодня. Сейчас

Потому что тебе не всё равно, как живут эти люди, ты веришь, что их маленькие домашние бизнесы выживут. Я не знаю, когда вся эта хрень закончится, но я точно знаю, что они должны дожить до конца войны, вздохнуть, улыбнуться и… продолжить работать.

Читати далі

В Україні має бути свобода слова і справжня, а не фасадна демократія

До 2-го читання закон вдалося значно покращити. За цим стояла велика робота нашої команди. Закон не ідеальний,але велика частина закону відповідає директивам Єврокомісії, тому ми підтримали законопроєкт у 2-му читанні. На жаль, жоден ідеальний закон сьогодні не працює, бо в Україні заборонена політична цензура, а вона існує.

Читати далі

10 хороших новин 14.12.2022

Росіяни втратили можливість нормально літати у свій улюблений Єгипет – лаптєкрилим авіакомпаніям перекрили повітряний коридор, слідом за Туреччиною та Саудівською Аравією свій повітряний простір для них закриває Йорданія.

Читати далі

Санкції на часі. 15.12.2022

74% громадян країн ЄС схвалюють підтримку України з боку Європейського Союзу після вторгнення росії. Таке схвалення створює належний тиск, щоби підтримка не припинялася, а росія відправлялася на дно з прискоренням після кожного пакету санкцій.

Читати далі