Новости из США. 3 декабря 2022 года. Главное к концу недели

• Показания экс-советника трамповского Белого Дома Сиполлоне в большом жюри • Закон, предотвративший забастовку железнодорожников. Экономические новости • Стратегия победы Украины над Россией и обеспечения мира – статья на Atlantic Council двух экс-послов США в Украине и еще нескольких их соавторов

Читати далі

Плацдарм с мясом

Москва, очевидно, разыгрывает карту усиления давления на единственного участника “Союзного государства”, дабы выжать дополнительные военные уступки ради спасения ситуации со “спецоперацией”. Из Кремля шлют очень жёсткие сигналы.

Читати далі

Ніякої логіки. Лише пусті російські емоції

Розсилка листів з вибухівкою по посольствах України в світі, кувалда з імітацією крові, яку росіяни надіслали європейцям. Бо щоб що? Росіяни повірили у свій образ мафіозі і самі від цього отримують екстаз. А світ дивиться на це і крутить пальцем біля скроні.

Читати далі

Порошенко з волонтерами відкрили гуманітарний центр у Херсоні (фото, відео)

«Це символ незламності херсонців, які тримали з кінця лютого до 11 листопада Україну в серці і Херсон в Україні. Це справжній «Пункт солідарності». Коли ми всі тримаємо єдність, коли ми разом, ми точно звільнимо кожен клаптик української землі», – переконаний Порошенко.

Читати далі

Вісті з фронтів. 03.12.2022

Противник продовжує нарощувати свої зусилля південніше Бахмуту та на Мелітопольскому напрямку. Продовжується інтенсивне перекидання живої сили та частково ОВТ противника до Біларусі.

Читати далі

10 хороших новин 03.12.2022

На лівому березі Херсонщини замайорів перший український прапор, підняли його бійці добровольчого спецпідрозділу аеророзвідки «Карлсон». Прапор встановлено на стрілі річкового портового крану – лаптям добре буде його видно.

Читати далі

Санкції на часі. 04.12.2022

росія, яка десятиліттями вбудовувалась у світову економіку, не може бути просто вирізана двома рухами скальпеля. Видалення цієї пухлини на тілі цивілізації – складний і, на жаль, тривалий процес. Тут головне – не зупинятися. І щодня додавати ще і ще.

Читати далі

Якби Банкова не загравала з путіним…

Спробую пояснити свою особисту впевненість стосовно того, якби ми готувалися до війни, а не до шашликів, росія би не перейшла до повномасштабної агресії.

Читати далі

Чем живет инфополе мордора

Смотрю я за двумя темами в мордорском информационном поле. Первая – это признание бундестагом Голодомора. Второе, что обсуждается, – это возможный контроль пригожиным изготовления патриотического контента на ТВ.

Читати далі

ЗЕборотьба з УПЦ МП

Останніми днями у шанувальників ЗЕ справжній екстаз. Вони УПЦ МП перемогли, бачте. У московських попів обшуки, Зеленський вводить у дію рішення РНБО, а Києво-Печерську Лавру реєструють як монастир ПЦУ. Перемога? Ні, відверте мародерство і брехня, як все у «Слуг народа».

Читати далі