Соагрессор у последней черты

Минская встреча Лукашенко с представительным российским десантом визитёров оставила после себя больше вопросов, чем дала ответов. Одновременный наезд на Беларусь Путина, Шойгу и Лаврова демонстрирует мощную обработку руководства республики неспокойным соседом.

Читати далі

Вісті з фронтів. 20.12.2022

Противник підсилює своє угрупування на Мелітопольському та Бердянському напрямках шляхом розгортання додаткових сил та засобів, підсилює свої артилерійські підрозділи, вдосконалює системи оборони та підвищує рівень її стійкості та ефективності.

Читати далі

Санкції на часі. 21.12.2022

Протягом останнього тижня на росії відбувається якась епідемія злощасних випадків. Це породжує на росії невпевненість у завтрашньому дні і страх. Росіянам доведеться звикати, що війна може прийти в будь-яке місто чи село.

Читати далі

Ми переможемо ефективністю

Подобається нам чи ні, але в своїй більшості зараз Українська армія – це цивільна армія. І вони сприймають все не з точки зору військового, а з точки зору свого життєвого досвіду. Вони дуже часто не знають, як треба по-воєнному. Вони думають по-цивільному.

Читати далі

Украине нужен план Фрейда, а не Маршалла

Украинские общество нужно лечить, в целом и его представителей по отдельности. Электрошоком жалко, тем более учитывая состояние энергосистемы, но хотя бы батарейкой “крона” об язык, что ли. И дальше будет только хуже, кстати.

Читати далі

О применении Shahed-136 по Украине 19.12.2022

Атака “мопедов” по Украине была, во-первых, проверкой одного из направлений прорыва ПВО посредством дронов, во-вторых, полноценным боевым испытанием модернизированных версий в мороз и на больших расстояниях. Эффективность всех этих усилий составила 15%.

Читати далі

Наблюдаем за происходящим в Беларуси и не паникуем

Если отправить в Украину маршевые батальоны без необходимой техники, которой на территории РБ и близко на сегодня нет, то это будет мясорубка, которая закончится даже быстрее, чем противостояние на северном плацдарме в феврале-марте этого года.

Читати далі

Закон про КСУ не відповідає європейським зобов’язанням України – заява ЄвроСолідарності

Демонстративне підписання президентом Зеленським закону про КСУ, попри висновки Венеціанської комісії, демонструє неповагу до партнерів і небажання виконувати нашу домашню роботу ретельно і відповідально. Цей закон – не про євроінтеграцію, а про боротьбу за владу.

Читати далі

Попри саботаж влади безкоштовний хліб для херсонців буде! (фото, відео)

«Комусь дуже «муляє» то хліб від Порошенка, то гуманітарний намет, то буржуйки, то ще щось. Тож «згори» спустили вказівку «пекарні не буде», – обурюється п’ятий Президент. А у Миколаїв до Дня святого Миколая Порошенко привіз мобільну котельню.

Читати далі

10 хороших новин 20.12.2022

У Нікіти Міхалкова забирають його улюблене помістя в Італії, у Тоскані, разом із 12 га землі, гуральнею і виноградниками, бо він потрапив під санкції ЄС. Адвокат плачеться, що з цим вже нічого не можна зробити. Міхалков мовчить, у нього рот зайнятий.

Читати далі