Санкції на часі. 23.12.2022

Європейські санкції, що відрізали металургів від ключового ринку збуту, поставили заводи перед загрозою скорочення виробництва та масових звільнень. Російські металурги не можуть продати 30 мільйонів тонн сталі.

Читати далі

10 хороших новин 22.12.2022

В Криму високо підняли синьо-жовтий прапор. Стяг майорить у селі Міжводне Чорноморського району. Здається, модернізовані українські дрони вийшли на новий рівень майстерності.

Читати далі

Вы там точно нас хотите побеждать?

Предположим, вы выиграли… Теперь на улицах Москвы вы будете пригибаться не от крика: Слишиш, сюда иди, эээ! Вы будете обмирать от обращения: Е, шановний! А ну йдіть сюди! Теперь девушки будут ускоряться не от: Вай, дэвушка, ти куда?, а от: Дівчинко! Куди ви так поспішаєте?

Читати далі

Я не хочу їм залишати нічого

Бісять спроби і пропозиції «залишити росіянам хоч щось». Крим, Донецьк, Луганськ, переговорну позицію, можливість зберегти обличчя. Я не хочу залишати їм нічого. Ані Криму – а він мій. Ані Донецька з Луганськом. Ані обличчя.

Читати далі

Маленьке зло

Подивився серіал “Литвиненко”. Серіал явно несе кілька важливих меседжів. Один з яких – маленьке зло лишилося непокараним, і це переконало кремлівських гопників – можна нахабніти, реакції не буде. Результат цього – те, що наша країна тепер воює.

Читати далі

П’ять кроків, які допоможуть зрозуміти, які телеграм-канали просувають російський порядок денний

Інструкція з розпізнавання пропагандистських і дезінформаційних ресурсів, за допомогою якої «Детектор медіа» розкрив понад 300 телеграм-каналів, що поширюють російські наративи.

Читати далі

Дожити до весни

На сьогоднішній день єдиною задачею для нас всіх є ВИЖИТИ. Доживіть фізично та психологічно до Перемоги. Не з’їдайте один одного. До речі, до весни лишилось 68 днів.

Читати далі

Покой нам только снится

Успокоительная терапевтическая работа с расслоившимся народом даётся Кремлю все хуже и хуже. Наращивание медиаактивности тела номер один даёт обратные эффекты. В массах чувствуется укоренившееся недоверие, мертвящая истома и душащий страх.

Читати далі

Как можно подтвердить потери россиян

Можно, конечно, верить, а можно и не верить в наши официальные заявления про 100 тысяч уничтоженных оккупантов. Вопрос веры мы не обсуждаем, это больше церковные моменты. Попробуем посмотреть на факты.

Читати далі