Аргентинский ремейк Путина

Всплески поддержки в сторону Аргентины на подсознательном уровне демонстрируют отождествление России с данной латиноамериканской республикой. И явно не футбол солидаризирует две стороны. Здесь самое время вспомнить отсылки к Фолклендской войне и судьбу генерала Леопольдо Галтьери.

Читати далі

Вісті з фронтів. 19.12.2022

Противник на Сватівсько-Старобільському напрямку та в районі Кремінної продовжує спроби зупинити просування ЗСУ та “купировати” свої невдачі протягом останнього часу. В усіх випадках атаки противника закінчились безрезультатно.

Читати далі

Україна стала країною року за версією The Economist

The Economist пише,  що зазвичай автори та редактори сперечаються, ухвалюючи рішення, однак цього року вибір був очевидний. “Це може бути тільки Україна”, — вирішив The Economist. У виданні також виділили чотири якості українців, які найбільше проявилися цього року.

Читати далі

Санкції на часі. 20.12.2022

Міністри енергетики ЄС досягли згоди щодо корекції та обмеження ціни на закупівлю природного газу. Солідарність європейців виявилася сильнішою за спроби її розхитати, а кожен злочин рф зміцнює рішучість цивілізованого світу відправити державу-терориста на дно.

Читати далі

Хто підняв на нас зброю, піде в небуття

Побачите, ми цю останню імперію відспіваємо. Зруйнуємо саму згадку про неї, змусимо соромитися кожного, хто був до неї причетний. Ще за нашого життя не залишиться кому ностальгувати. Бо ми зруйнуємо імперію в думках.

Читати далі

«Росіяни бачать українську ППО»: МОУ оприлюднило рекомендації щодо соцмереж

Готуючись до ракетних атак, росіяни використовують повітряну, наземну агентурну розвідку, вивчають соціальні мережі українських користувачів, різноманітні пабліки. Будьте обачними та не допомагайте ворогу збирати дані про наші ППО.

Читати далі

10 хороших новин 19.12.2022

У Пітері з пафосом поставили і за кілька днів із ганьбою прибрали інсталяцію у вигляді двох сердець, що символізують братерство Пітера та Маріуполя. Невдячні городяни на них постійно писали, наприклад, «Убийцы, вы разбомбили его. Иуды».

Читати далі