На космос чекають «цікаві часи»

Поки одна “країна” витрачає шалені гроші й остаточно знищує свою репутацію лише заради того, щоб створити максимум проблем цивілізованому світу, тим часом цей світ зазвичай паралельно працює над зовсім іншими проблемами та завданнями – наприклад, в галузі космосу.

Читати далі

Війна – час обмежень

Війна завжди йде в умовах обмежених ресурсів. І чим потужніший супротивник відносно тебе, тим більше цих обмежень. Ми воюємо з дуже потужним противником. Це не ми вирішили, він сам. Це означає, що завжди комусь чогось не вистачатиме. І комусь більше за інших.

Читати далі

Тотальная неопределенность

Подавляющая масса населения РФ перестала верить даже в минимальный успех войны против Украины. Сейчас усиливаются настроения о ложности избранного “гением геополитики” выбора в пользу февральского вторжения. Наоборот, ширится поголовная уверенность в ошибке века.

Читати далі

Небезпечний для життя Telegram

Видання The Washington Post 18 листопада 2022 опублікувало історію про херсонських партизан, яка вкотре дискредитує месенджер, розроблений ворогом українців. Використання Телеграм для дзвінків та чатів не є безпечним. Скрізь. Для кожного. А особливо в Україні.

Читати далі

Наши баньки для военных (фото)

Про это не напишут в СМИ, не покажут по телеящику. Пять комплексов – пять батальонов. Почти три тысячи человек смогут хоть на минут в неделю выдохнуть и почувствовать… домашний уют. Горячий душ. Чистая одежда. Мы масштабируем проект. Присоединяйтесь!

Читати далі

«Без світла і без вас»

Як російська армія і пропаганда намагаються знищити енергетичну систему України. Поки що зусилля марні, але Україні дедалі складніше відновлювати постачання електроенергії. Як працює енергосистема, і хто насправді винен, коли нема світла.

Читати далі

10 хороших новин 12.12.2022

Лапті оголосили у себе в лаптєландії збір балалайок, гармошок та інших музикальних інструментів, щоб їхній армії було чим опалювати намети та веселіше двохсотитися.

Читати далі

Санкції на часі. 13.12.2022

Обмеження цін на нафту завдає ударів по російський економіці. Держава-агресор уже втратила європейський ринок. Водночас ціни на нафту у світі впали. Із запровадженням нових і нових санкцій рух росії до дна прискорюється.

Читати далі

А гасла були красиві

Легалізували гральний бізнес для “своїх”, державного контролю немає, соціальні наслідки негативні, сплачувати податки – то для слабких.

Читати далі