Дякувати – це ознака виховання

Військові можуть мати і висловлювати будь-які політичні погляди. Якщо вас обурює позиція колишньої полоненої, то зараз саме хороший момент, щоб притримати своє обурення при собі. Це буде правильно.

Читати далі

Робоча поїздка Петра Порошенка до Херсонської області (фото, відео)

Порошенко з волонтерами везе 10 вантажівок DAF для бригад на Південному фронті та допомогу для жителів Херсона. В Херсоні Порошенко оглянув приміщення, де вже встановлюють обладнання для пекарні. Пекарню планують запустити вже за тиждень. Половина хліба призначена для підрозділів ЗСУ, друга половина буде безкоштовно роздавалися херсонцям.

Читати далі

Вісті з фронтів. 02.12.2022

Ситуація в районі Бахмута на сьогодні отримала стійку тенденцію до погіршення. Противник вперто намагається блокувати місто. І поки йому це вдається. Російські війська повільно повзуть вперед на південь від Бахмута.

Читати далі

Санкції на часі. 03.12.2022

Країни Євросоюзу остаточно погодили обмеження цін на російську нафту – $60 за барель. Польщі та країнам Балтії вдалося добитися додаткових умов в рамках механізму обмеження цін на російську нафту, включно із можливістю переглядати ціну кожні два місяці. Тож економіка рф отримала системну пробоїну і прискорила рух до дна.

Читати далі

Війна була неминучою і неуникною

У частини українців існує свята переконаність, що війни могло б не бути, що це ми самі якимось чином змусили Рашку на нас напасти. Я не знаю, звідки взялась ця маячня…

Читати далі

Вісті з фронтів. 01.12.2022

Командування військ противника продовжує докладати значних зусиль, аби не допустити подальшого погіршення для себе ситуації на Старобільському напрямку в районі міста Сватове, де з’явилася достатньо стійка тенденція щодо просування передових підрозділів ЗСУ.

Читати далі

Невозвратные потери авиации оккупантов

Новость о том, что в Приморье разбился российский МиГ-31, на самом деле куда более позитивная, чем может показаться на первый взгляд. Дело в том, что российская авиация потеряла невозобновляемую боевую единицу.

Читати далі