Все справжнє. Все є. Все працює

Ну от, сталося. Я побачив на фронті живу вантажівку DAF Leyland. Працюючу. Я бачив на фронті броньовик “Шилд”, генератори, планшети і ноутбуки від Фонду Порошенка. Все наближає перемогу. Ви наближаєте перемогу.

Читати далі

Євросолідарність готує зміни до закону «Про дипломатичну службу»

Скандал з новопризначеною пані послом в Болгарію показує нульову роль ВР і профільного комітету в кадрових дипломатичних призначеннях. В парламентсько-президентській республіці має бути відновлено контроль за нашими дипломатичними призначеннями. Від цього тільки виграє євроінтеграція, парламентаризм і наш імідж за кордоном.

Читати далі

Ложь. Стыд. Крах

Пока идёт мифическая битва за некую “историческую Россию”, за “объединение русского народа”, скрепы, сшивающие многонациональную тушу, драматически износились. Тем более что померкла мифологема про силу российского оружия!

Читати далі

Важлива ініціатива МЗС України

Україна зробила вірний дипломатичний крок, ініціювавши процес, спрямований на виключення Росії з числа постійних членів Ради Безпеки ООН та ООН в цілому. Чому це важливо?

Читати далі

Все буде добре!

Після війни буде важко. Але добряче побільшає українців, які точно знатимуть, що Україна їм потрібна. Навіть така. Яка завгодно. Але Україна. Ці люди щиро бажатимуть бачити навколо себе Україну своїх мрій. Квітучу. Привітну. Заможну. Ці українці працюватимуть задля цього. Наше майбутнє дивовижне.

Читати далі

Вісті з фронтів. 25.12.2022

В северо-западном направлении от Сватово происходят трагические события. Западнее населённого пункта Нижняя Дуванка отмечается резкое увеличение среднестатистических ежедневных потерь в числе РОВ. Потери превышают 30% от первоначального состава.

Читати далі

10 хороших новин 25.12.2022

Паша-мерседес, він же намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Павло виступив із плаксивим зверненням, що наступного тижня в МП добігає кінця термін оренди головних лаврських храмів (Трапезного і Успенського соборів), і тепер невідомо, чи його попів туди взагалі пускатимуть.

Читати далі

Санкції на часі. 26.12.2022

Вступ до ЄС і НАТО, модернізація і розвиток України зроблять її однією з найбільш потужних і динамічних держав регіону. Наступного року в цьому напрямку буде чимало роботи – і зокрема, щоб позбавити багатьох у владі давніх шкідливих звичок.

Читати далі