Деимпериализация сознания и знания

Первое, что нужно русским либералам, русским мигрантам и гастарбайтерам с севера, заполонившим весь мир, – это деколонизировать свое сознание и свои знания. Без этого позитивных перемен в рф не будет. Пока этого понимания у русской эмиграции и внутри россии нет.

Читати далі

Порошенко у Херсоні передав 10 DAFів у підрозділи ЗСУ (фото, відео)

«Таких DAFів треба ще більше. Бо більше вантажівок – швидше привозять БК, швидше заряджають військову техніку і швидше наближаємо контрнаступ та перемогу. Яка точно буде нашою», – наголосив Петро Порошенко.

Читати далі

Порошенко відвідає Вашингтон для участі у Форумі Міжнародного демократичного союзу

Заплановано виступ Порошенка на тему зміцнення антипутінської коаліції, постачання західних озброєнь до України та підтримки членства України в НАТО. Також заплановані зустрічі з впливовими світовими політиками, представниками американських політологічних та експертних кіл.

Читати далі

Стратегическое потрясение

Нарушена идиллия кажущихся недосягаемыми авиабаз Кремля. Под вопросом самое главное преимущество России – стратегическая глубина ее территории. Произошел слом всей смысловой задумки вторжения.

Читати далі

День Лицарів світла – День ЗСУ!

Ми пишаємося вами, дорогі наші воїни, непохитні жінки й чоловіки у лавах ЗСУ! Слава вам і низький уклін, нехай Господь береже вас на дорогах війни і дарує перемогу і мир вам і всьому нашому народу!

Читати далі

10 хороших новин 05.12.2022

Скабєєва видала за кадировців героїв із чеченського батальйону імені Шейха Мансура, який воює за Україну. Обличчя у покликаного на ефір кадировця, який мав прокоментувати цю героїчну появу своїх головорізів під Бахмутом, аж витягнулося на кшталт іранського безпілотника. Господи, у них вже навіть чеченці крадені…

Читати далі

Санкції на часі. 06.12.2022

На Заході не змогли знайти $200 млрд резервів Центробанку рф. Із $300 млрд російських ЗВР фактично знайти та заблокувати вдалося менше третини. Цей випадок стане ще одним полігоном не просто для посилення, а фактично створення і бойового загартування системи виявлення, знаходження, вичленення, арешту і передачі Україні російських коштів.

Читати далі

Ракетные рефлексии РОВ

Две с половиной недели спустя РОВ осуществили массированный удар по территории Украины 70 ракетами, 60 из которых были сбиты нашей ПВО.

Читати далі