Вісті з фронтів. 21.12.2022

В районі південно-східної та східної околиці Бахмуту тривають жорсткі ближні піхотні бої. На Мелітопольському напрямку противник продовжує підсилення свого угрупування військ.

Читати далі

Санкції на часі. 22.12.2022

Ключ до перемоги над російським менталітетом лежить у відбитті двох складових: перспективи перемоги і здатності годувати населення. Зрив цих двох «скрєп» і призведе до вибуху, бунту «беззмістовного і нещадного», з катастрофічними наслідками.

Читати далі

10 хороших новин 21.12.2022

Жителі Ісландії влаштували загальнонаціональний марафон і включно з членами уряду в’язали одяг для української армії. Нав’язали кашемірових светрів, шапок, шкарпеток, підштанників, рукавиць, загалом більше 12 тисяч одиниць одягу. А тепер передали.

Читати далі

Херсону потрібна допомога, а не політичні ігрища

Влада Херсона офіційно сказала, що не пустить нас до школи, де готується благодійна пекарня. Поліція Херсону просто зараз вимагає прибрати наш волонтерський намет, де люди мають тепло, підзарядку і воду. Все це в місті, де дефіцит хліба, тепла і струму.

Читати далі

Стотисячний «двохсотий»

Мені не дуже цікаво, яким ти був, стотисячний «двохсотий». Єдине, що мені цікаво знати про тебе, стотисячний «двохсотий», – чи був ти у Бучі. Або у Маріуполі. Я сподіваюсь, що був. Бо це означає, що наша робота після кінця війни стала трохи простішою. Знайти і винести вирок. Знайти і винести вирок. Кожному з них.

Читати далі