10 хороших новин 24.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Петропавлівка, Виїмка, Бахмутське, Зайцеве, Опитне, Одрадівка, Невельське та Новомихайлівка. Артилерія та авіація у свою чергу розбомбили біснуватим макакам близько 25 скупчень, 7 позиці ЗРК і ППО, збили чотири сушки і чотири склади з боєприпасами

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Херсонщині». Козаченьки вкотре роз’ї*али Каховський міст і новокаховську понтонну переправу, набили півсотні лаптів, станцію реб, ракетний комплекс Тор і красиво жбонькнули по колоні озброєння і техніки. Гаубиця, танк і 16 броньованих лаптєвозів перетворилися на один великий мангал. У русні ж насправді мангал є символом 9 травня, а не якісь там пілоткі і колорадські тряпочки.

✔ Наша постійна рубрика «наслідки контрнаступу». За місяць, з початку вересня, непереможна українська армія звільнила 9 тисяч квадратних кілометрів української землі, це близько 400 населених пунктів. Такої 3,14зди, ганьби і ужасу лаптєнога армія не мала, мабуть, з часів фінської війни.

✔ Непереможна українська армія продовжує відстріл іранської техніки. Перебивши вже близько десятка безпілотників-камікадзе Shahed, цікаві до усього нового козаченьки взялися за ударні дрони-розвідники Mohajer-6. Перший стараннями одеських ппошників вже відправився у напрямку крейсеру «Москва», перетворюватися на готель для мідій.
Вангую, що наступного літа наша ділянка Чорного моря стане Меккою для дайверів. Можливо, ми навіть якійсь новий напрямок дайвінгу відкриємо, одеську бізнес-жилку ж ніяким х*йлом не перешибеш.

✔ Ми вже пораділи-попишалися за країни, які не пускають до себе руснявих дезертирів, але Вірменія виділилася. Нє, вони до себе дезертирів пускають, взагалі без проблем. А потім на правах члена ОДКБ видають їм повістки в Карабах 😂, бл*ть, я кричу сурком в горах, це тролінг, жирний і смачний як шашлик по-карськи.

✔ На Буковині адепти секти РПЦвУ, яку в нас ще називають УПЦ МП, вирішили вчергове потаскатися хресною ходою і вирушили до монастиря московської церкви в селі Бояни. Зрештою поліція розігнала цей зомбі-апокаліпсис, а організатор тепер заплатить штраф. Шкода, що маленький – від 170 до 425 гривень, він це за вихідні свічками відіб’є. Але загалом приємна тенденція, не чула, щоби таке робили раніше.

✔ Наша нова постійна рубрика «гІєна огнєнная (алюзію і метафору поймуть не тільки ліш всє»). На Омщині мобілізовані відмудохали мусорів і росгвардію, намагаючись запхати їх до автобусу, щоби разом поїхати на війну!

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія». Очевидці у Пітері пишуть, що над містом нависла величезна хмара чорного диму. Горять господарські приміщення на площі у пів квадратного кілометра, і горять вже кілька годин.
Цікаво, пожежників у місті всіх мобілізували чи хтось залишився?

✔ Мобілізованим лаптям видали радянські каски та іржаві автомати. Очевидно іржаві, це видно навіть на відео низької якості. Тобто усім вже настільки пох*й, хто там воюватиме, чим і як, що їх скоро запускатимуть у бій просто з однією гранатою.

Загалом тішить увесь цей російський монтіпайтон з мобілізацією. Дерев’яні майори з військкоматів кинулися виконувати наказ путіна з таким завзяттям, що навіть Маргарита Симоньян лякається. Гребуть старих, хворих, мертвих і п’ятирічних. Симоньян каже, що це у військкоматах засланці з України, щоби всю ідею пересрати і опорочити (до речі, я давно ніде не бачила Яроша). Інші блогери закликають перестати спричиняти ґвалт і качати права так, ніби тут Україна.
Ну я, правда, не знаю, чи варто радіти, що ми на болотах стали брендом. Ми, мабуть, завжди ним і були, бо вони всю свою історію 3,14здять у нас нашу історію 😊.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор