Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 06.06.2020 (фото, звіти ОБСЄ, мапа)

06 червня 2020 р. збройні формування РФ 4 рази порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення. 05 червня збройні формування РФ 12 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів два військовослужбовця Об’єднаних сил отримали поранення. За даними розвідки, 5 червня українські захисники знищили одного російського окупанта.

Читати далі

Через тиск з боку влади лікарня у Волновасі відмовилась приймати захисні костюми від Фонду Порошенка (відео)

«Сталася нечувана ситуація. Опорна лікарня для боротьби з коронавірусом, у якій є підтверджені випадки COVID-19, відмовилась приймати високоякісні, сертифіковані захисні костюми від Благодійного Фонду Петра Порошенка. І це дивно, адже саме ця лікарня написала звернення до Фонду з проханням захистити лікарів», – сказав Артур Герасимов. Політик наголосив, що, за його інформацією, медики були вимушені піти на відмову від гуманітарної допомоги через тиск з боку місцевої адміністрації.

Читати далі

Адвокати Порошенка оскаржили в суді бездіяльність Генпрокурора Венедіктової

«Офіс Генерального прокурора працює ночами, коли треба зареєструвати щось корисне для держави-агресора чи політичних переслідувань опозиції. А коли мова про притягнення до відповідальності знахабнілих слідчих і оперативників  ДБР, які здійснили збройний напад на Музей Івана Гончара і незаконний обшук музею, прокурори ентузіазму не демонструють», – повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook адвокат ігор Головань. П’ять заяв про кримінальні правопорушення Офіс Генерального прокурора отримав ще 3 червня.

Читати далі

«Закон про ворів у законі» як інструмент корупції та тиску на опозицію (відео)

Верховна Рада пробила чергове дно, допомігши Зеленському зробити ще один крок до перетворення Україні на авторитарну поліцейську державу. Ухвалення президентського законопроєкту №2513 про злочини, вчинені злочинною спільнотою знову засвідчило, що в Україні немає парламенту. Справа навіть не в тому, що в Кримінальному Кодексі тепер буде бандитська фєня і неіснуюче в українській мові слово «вор». А в тому, що взагалі слова про «злодіїв у законі» – лише димова завіса, що відволікає від реального змісту змін. За що ж насправді проголосували 236 депутатів (у т.ч. 205 «слуг народу»)?

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 06.06.2020

Станом на 9:00 6 червня в Україні 26514 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 777 летальних, 11812 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 550 нових випадків, з них 44 у дітей та 53 у медичних працівників. Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 142 особи. Одужали за добу 440 осіб, померли 15 осіб. Світова статистика пандемії.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 10:00 06.06.2020 р.

Станом на 10:00 06 червня 2020 р. в ЗС України хворіє 135 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Всього за час пандемії одужало – 142 особи, летальних випадків – 4. За минулу добу зареєстровано чотири нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них у закладах охорони здоров’я перебуває дві особи. Стан здоров’я пацієнтів задовільний. Отримують необхідне лікування. Дві особи знаходяться на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Читати далі

Кличко: Я піду на вибори від своє політичної сили

«Я почитав у ЗМІ заяву партії “Європейська солідарність” про готовність висунути мою кандидатуру на посаду мера Києва. Хочу подякувати за таку пропозицію. Але зазначу, що я багато років є лідером політичної сили “УДАР”, яка завжди боролась і відстоювала демократичні європейські цінності. І висуватимусь в мери від партії “УДАР Віталія Кличка”. А також поведу команду “УДАРУ” на місцеві вибори, зокрема – в Київраду», – підкреслив Віталій Кличко.

Читати далі

Немного правды вам…

Хочу коротко, но надеюсь, что понятно, донести вам правду, которую долгое время скрывали от простого человека. Вряд ли кому-то стоит объяснять, что политики старого формата должны либо уйти в прошлое, либо внимательно пересмотреть все выпуски «Квартала», все серии «Слуги народа», выучить наизусть все предложенные решения и взять их как эталон работы украинского политика. Уверен, что сегодня Порошенко уже сделал анализ своих ошибок и понял, что тогда, в студенческие годы, нужно было думать не о поднятии промышленности, а создавать команду КВН.

Читати далі

Стоимость и райдер визита Светлейшего

Пока в Госрезерве вагоны могучих мышей жрут вагоны резервной пшеницы, царь-батюшка всея Малороссии Владимир Александрович изволили инспектировать кофейню в Хмельницком. Ради развлечения заглянула в комменты к этим фоткам. Людишки негодуют. Как же так? Почему ко мне в шаурмяшную Володенька не зашел, и я сосу третий месяц совершенно бесплатно? Почему кому-то – можно, а мне – нельзя? Вам нахрен не впились одни для всех правила, вы просто хотите, чтоб у олигархов забрали, вам отдали и не мешали ещё 20 лет не платить налоги. И евробляхи чтоб. И хорошо бы прайс вывесить на сайте президента.

Читати далі

Все, що треба знати про позицію «Голосу»

Як тільки фракції «ЄвроСолідарності» видали підписні листи про недовіру уряду Зеленського, П. Порошенко першим поставив там свій підпис. С. Вакарчук не поставив свій підпис під ініціативою «Голосу» про відставку Авакова та Степанова. Але «Голос» чомусь апелює не до свого ідейного лідера, а до «ЄвроСолідарності». Насправді, це чергова спецоперація з підтримки Зеленського, ніхто нікого і не збирався звільняти. А вдарити по справжній опозиції збиралися, і будуть це робити регулярно, бо технологія “новиє ліца” зазнала фіаско, і кукловодам потрібні нові керовані парасюки. Аваков Зеленського має піти разом з урядом Зеленського, а бажано і з парламентом Зеленського та самим Зеленським, – вони все просрали, чесно.

Читати далі

«Європейська Солідарність» закликає до створення коаліції проукраїнських сил на місцевих виборах (відео)

«”Європейська Солідарність” як головна опозиційна сила закликає до створення коаліції проукраїнських політичних сил, до глибокої координації зусиль на місцевих виборах. Місцеві вибори мають стати потужним, – неначе корабельний ревун, – сигналом, який дасть зрозуміти слугам, що їхній “медовий місяць” із суспільством завершився. Країна й люди потребують професійних управлінців на всіх рівнях. Підтримка узгоджених кандидатів на посади міських голів і голів ОТГ має захистити громади від ще одного нашестя дилетантів під брендом “Слуг” і сформувати фахові місцеві команди, здатні ефективно вирішувати проблеми, які стоять перед громадами», – звернувся Петро Порошенко від імені Центральної Ради Політичної партії «Європейська Солідарність».

Читати далі

Что такое цивилизация?

Цивилизация – то когда все на определенной территории живут по общим для всех правилам. И заканчивается цивилизация там, где заканчиваются общие правила. Например, если в стране есть регион, где на практике не действуют общие правила (например, Конституция), а действует, скажем, обычное право или закон шариата, или криминальные понятия, то цивилизация дробится. Принадлежность к локальному сообществу не должна быть большим идентификатором, чем принадлежность к политической нации в целом.

Читати далі

Майстер-клас від Зеленського «Як не слід проводити наради»

Туристична Няня. Президент може бути «своїм», «абаяшкою», «простим хлопцем», але він має бути мудрим навіть у своїй простоті. Для того, щоб ця мудрість була, кожну нараду за участю глави держави має належно готувати його офіс. На цей пост я витратив 15 хвилин! Невже офіс президента не може підготуватися і організувати своєму шефу бодай одну якісну нараду на тиждень, яка б відповідала рівню найвеличнішого лідера сучасності?! Бо вчора знову був нудний совок, з якого запам’ятається дупа і стріла в яйцях кабана.

Читати далі