Петро Порошенко взяв участь у зустрічі лідерів Європейської народної партії з питань Східного партнерства (фото)

У своєму виступі Петро Порошенко висловив глибоку подяку лідерам ЄС та ЄНП за постійну активну підтримку України як у протидії російській агресії, так і в реалізації реформ, спрямованих на зміцнення демократичних інститутів, прискорення економічного розвитку та всебічного зближення з ЄС. «Що стосується мене особисто, то я вистояв проти російської агресії у найскладніші часи, а тому вистою і перед політично вмотивованим переслідуванням з боку нової влади. Головне сьогодні – не Порошенко, а збереження демократичної європейської України», – наголосив лідер «Європейської Солідарності».

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 17.06.2020 (звіт ОБСЄ, мапа)

17 червня 2020 р. збройні формування РФ три рази порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожого обстрілу Україна втратила одного мужнього воїна. 16 червня збройні формування РФ 9 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів один наш захисник отримав бойове травмування. За даними розвідки, 16 червня українські воїни знищили одного російського окупанта.

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся з Послом Японії в Україні

Сторони обмінялися думками щодо стратегії протидії триваючій агресії Росії проти України. Підкреслено важливість зміцнення міжнародної єдності та солідарності з нашою державою для забезпечення деокупації Донбасу та Криму, а також сталості прогресу внутрішніх реформ. Важливу увагу під час зустрічі надано стану забезпечення поваги до засадничих свобод та верховенства права в Україні. Сторони обговорили  перспективи подальших контактів та координації дій, в тому числі у контексті членства Японії в G7.

Читати далі

Світова спільнота закликає Зеленського припинити політичні переслідування Петра Порошенка

Авторитетні міжнародні організації, низка впливових світових політиків, українські громадські діячі, активісти та медіа закликають президента Володимира Зеленського припинити політичні переслідування лідера партії «Європейська Солідарність», п’ятого Президента України Петра Порошенка.   

Читати далі

Дизельна магія Ігоря Валерійовича

Прийшов час збагачувати Ігоря Валерійовича аж на 1 мільярд 593 мільйони грн щороку. Чому? Бо 22 червня Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі може прийняти рішення про загороджувальне мито на імпорт дизпалива в Україну в обсязі 8,5%. У перспективі – до 25%. На Ігоря Валерійовича працюватимуть навіть люди, які ніколи в житті не сиділи за кермом, бо автоматично подорожчає геть чисто все, що ви купуєте, бо товар до магазина треба довезти, а це теж ціна палива. Чому ж українці будуть збагачувати Ігоря Валерійовича? Той, хто має рейтинговий телеканал, має все. Кому повірять українці – здоровому глузду чи тому, що говорять «Плюси»?

Читати далі

Зелений колір традиційно перетворився на коричневий зі стійким запахом

Ми величезними зусиллями створювали новий ринок екологічно безпечних автомобілів. З 2017 і по 2022 включно має діяти нульовий ПДВ при імпорті електрокарів. Що мали зробити «зелені», які прийшли до влади? Прийняти наші законопроекти щодо умов виробництва електрокарів, електробусів, чарджерів, батарей в Україні. Залучити інвестиції в цю передову світову галузь і створити її з нуля в Україні. 4 червня Верховна Рада України схвалює закон про митний тариф, яким змінює класифікацію транспортних засобів, які оснащені виключно електричними моторами. Закон набуває чинності та з 1 липня 2020 скасовуються пільги на імпорт електрокарів.

Читати далі

Дивись на експорт – побачиш зовнішню політику країни

Україна почала менше експортувати до Європейського Союзу і відповідно, на фоні падіння, збільшилася частка торгівлі з країнами СНД, що свідчить про переорієнтацію економіки країни на східний напрямок. Політика є вершиною економіки, а тому, аналізуючи ці показники експорту, можна передбачити, яку міжнародну політику буде вести Зеленський. Нас очікує розворот до Росії, але поступовий. Бо щоб жаба не вистрибнула з каструлі, воду необхідно підігрівати поступово…

Читати далі

Сегодня будет еще одна битва

На заседании финансового комитета в 15:00 глава комитета депутат от Слуги Народа Гетманцев собирается проголосовать за постанову об оценке деятельности главы Нацбанка Якова Смолия. Эта раковая постанова против Смолия состоит из тезисов, которые прямо противоположны подписанному Меморандуму Кабмина с МВФ. Дорогие Ермак и Зеленский. В МВФ, Мировом Банке и в Казначействе США сидят не идиоты. Реакция на голосование Слугой Народа такой постановы может быть реально любой – от предупреждения о разрыве программы до разрыва программы. Кидалы не умеют думать наперед, но инстинкт-то самосохранения у вас есть?

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 17.06.2020

Станом на 9:00 17 червня в Україні 33 234 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 943 летальні, 14 943 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 758 нових випадків, з них 43 у дітей та 50 у медичних працівників. Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 175 осіб. За добу одужали 415 осіб, померла 31 особа. Україна за минулу добу поставила два антирекорди за кількістю нових випадків захворювання на COVID-19 та за кількістю померлих. Світова статистика пандемії.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 10:00 17.06.2020 р.

Станом на 10:00 17 червня 2020 р. в Збройних Силах України хворіє 142 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Всього за час пандемії одужало – 215 осіб, летальних випадків – 4. За минулу добу зареєстровано п’ять нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, з них у закладах охорони здоров’я перебуває 2 особи, на лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 3 особи.

Читати далі

Аби не стало запізно…

Тоді, після Майдану, гнали і арештовували прихильників руського міра і кримінальну бидлоту Януковича. Сьогодні б’ють і арештовують наших. То що, поразка? Час дійсно збирати чемодани? Не думаю. Ми не зробили всього, що могли, і здатися зараз означає просто здатися. Тому треба виходити на вулицю знову і знову. У четвер, коли Порошенка потягнуть на черговий суд, біля нього мають стояти тисячі киян. А хто не хоче виходити за Порошенка, може вийти за себе. Ну або вчіться співати тужливих пісень. Ви не уявляєте, як сумно колись звучала «Ой у лузі червона калина» у Караганді. До кісток проймала.

Читати далі

Підтримували раніше – підтримаємо і зараз

Вже давно не дивує поєднання зусиль кремлівців та їхніх прямих підручних з “нашими” “новими ліцамі” та професійними “патріотами” у спробах знищити Пороха, дивує, як він все це витримує. Схоже, його віра в Україну – таки справжній граніт, таке нечасто побачиш, а в нашій зрадливій “еліті” так взагалі не побачиш.

Читати далі

А можно ввести налог на ВСЁ?!

Если в казне завелись мыши с булимией, и Авакову снова не хватает денег, чтобы должным образом кормить своих псов, надо что? Правильно, дети. Ввести новый клёвый налог. Сегодня родилась такая идея: ввести налог на совершенно любую хрень, посредством которой можно нарушить право интеллектуальной собственности. Теперь с каждого проданного смартфона, планшета, телевизора, с каждой пачки офисной бумаги будет взиматься 5%-ый налог.

Читати далі

Есть такая профессия – Родину продавать

Пипл так радостно выбирал простых людей депутатами прошлым летом. Фотографов, горничных, даже одного волонтёра. Это шобло назвалось “Слугой народа”. Но не прошло и года, как выяснилось, что половина фракции “Слуг” – миллионеры. Не то что их избиратели – лохи печальные. Комитет избирателей Украины посчитал, сколько конкретно новых лиц умножили свои состояния. Это 153 организма. 153 новых миллионера. Конец эпохи бедности таки наступил. Не для всех, но тем не менее. Предвыборное обещание Зеленского в действии.

Читати далі

Хватит ли терпения?

Недавно натолкнулся на информацию от 2014 года, где говорилось, что Порошенко – первый украинский президент, которому симпатизировали в Украине больше, чем Путину. Поняли? Мы выбирали Кучму, Ющенко, Януковича, а любили Путина. И если вы внимательно разберетесь в этой любви, то увидите, что Путина любили как раз за то, за что ненавидели Порошенко, то есть за то, что он с помощью Армии, при поддержке Церкви приучал любить свою Мову, то есть русский язык, а вместе с ним и весь «русский мир». Только в отличие от Порошенко Путин никого не уговаривал, никого не убеждал любить язык своей страны, он за него просто убивал, уничтожал физически.

Читати далі