Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 03.06.2020 (звіт ОБСЄ, мапа)

03 червня 2020 р. збройні формування РФ один раз порушили режим припинення вогню. Сьогодні втрат у лавах Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів не було. 02 червня збройні формування РФ 9 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. За даними розвідки, 02 червня наші воїни знищили одного російського окупанта.

Читати далі

Театр абсурду, або Як ДБР «склепало» «справу картин» на основі Вікіпедії (відео)

Так звана «справа про картини», через яку силовики ДБР незаконно штурмували Музей Гончара, сфабрикована на основі публікації на сайті Гордона, а в якості доказів слідчі ДБР використовували інформацію з Вікіпедії. Це стало відомо після того, як адвокати п’ятого Президента Петра Порошенка отримали документи з суду. Про деталі вони повідомили під час прес-конференції в агентстві «Інтерфакс-Україна».

Читати далі

Рыги и слуги – идеологические братья

Партия ОПЗЖ и кудрявая гениталия Дубинеску решили тут опротестовать в Конституционном суде закон про амнистию для участников Майдана. Зарождается коалиция рыгов и народных слуг. Чего хорошего можно ждать от сотрудничества этих двух сил? Правильно, дети. Ни.Че.Го. И дело вовсе не в юридических тонкостях и нарушениях процедур, а просто настал политический момент. Потому что обида там огромная. Размером с черную дыру. И очень многие в Украине все эти годы тихо ждали возможности отыграться.

Читати далі

Сардэчна запрашаем в «ласкаві» лабети біларуського КДБ та рашистської ФСБ

Щойно слуги разом з ОПЗЖ та “Батьківщиною” протягнули в Раді страшну річ. Втихаря й не вникаючи в суть, ратифікували угоду з Біларуссю про реадмісію. Ратифікація цієї угоди розв’язує нашій колаборантській владі руки для передачі в Біларусь численних біженців від режиму Лукашенка, які знаходяться на нашій території з якимись порушеннями міграційного законодавства. А ще таким чином можна опосередковано через Біларусь фактично видати Росії біженців від путінського режиму. А в Біларусі з РФ кордону нема, зате на повну працюють рашистські спецслужби.

Читати далі

Кінець епохи їх бідності

Судячи з е-декларацій, Слуги народу лише за рік зробили собі разом на два життя вперед. «Нові обличчя» – колишні активісти-правдоруби, записні антикорупціонери і експерти – стали мультимільйонерами. А ставши депутатами-мільйонерами, не гребували в складний для країни час брати з бюджету компенсацію на оренду житла.

Читати далі

Если коррупцию нельзя победить, то ее надо возглавить

У нас тут решили создать Нацраду по вопросам антикоррупционной политики. А кого туда нужно взять самыми главными советниками? Правильно. Самых опытных коррупционеров. В смысле – специалистов в вопросах коррупции. Ну, вы поняли. Как говорила ещё бабця Йуля на тропе войны с Ющенко: “Я все схемы по газу знаю, у меня опыт!” В общем, орган получится как всегда. Такой рабочий, что хоть по клавишам стучи…

Читати далі

Лохи, бандиты, тупые и умные…

Поскольку количество идиотов в любой выборке – величина относительно постоянная, то успешность государства зависит не от того, сколько в нем тупых – их везде одинаково. А насколько в органах управления государства представлены умные. Очевидный вывод, что чем больше умных среди лиц, принимающих решения, тем успешнее государство. А что выходит, когда страну возглавляют тупые, мы и сами наблюдаем.

Читати далі

А Шуфрич продовжує посміхатися…

Наприкінці 2018 року в студії “Право на владу” компанія патріотів в складі Білєцький-Бутусов-А. Геращенко та нардеп Вінник завзято поносили Начальника Генштаба Муженка та рикошетом, звичайно, Порошенка. В тій же студії сидів Шуфрич і задоволено посміхався, спостерігаючи за тим, як без згадування РФ у всіх проблемах армії та диверсіях на складах РАО ті добродії звинувачували тодішню владу… Вже більше року немає тих, кого вони так дружно з Москвою ненавиділи… І як? Зруйновано всі досягнення, і хоч хтось визнав свою співучасть у теперішній деградації?

Читати далі

Економіку країни вбивають… миші!

В ході аудиту з’ясувалося, гризуни зжерли 2700 вагонів зерна, що мусило знаходитися в Держрезерві. Сума збитків – більше 800 мільйонів грн. Нескладний підрахунок доводить, що по країні десь гуляє майже мільярд не облікованих мишей, які убивають економіку країни гірше за військову кампанію 2014 р.! І от – новий зухвалий злочин. 60 мільярдів виділених на боротьбу з COVID-19 зникли у невідомому напрямку. Миші, тля буду, це все вони! А ну як цей мільярд мишей візьме і прийде на Банкову?!

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 03.06.2020

Станом на 9:00 3 червня в Україні 24823 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 735 летальних, 10440 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 483 нові випадки, з них 44 у дітей та 103 у медичних працівників. Одужали за добу 362 особи, померли 8 осіб. Серед тих, у кого підтверджений новий коронавірус, переважають жінки (57,9%) та люди віком від 30 до 69 років (72,5%). Світова статистика пандемії.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 10:00 03.06.2020 р.

Станом на 10:00 03 червня 2020 р. в Збройних Силах України хворіє 124 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Всього за час пандемії одужало – 125 осіб, летальних випадків – 4. За минулу добу зареєстровано десять нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся з Послом Європейського Союзу в Україні Матті Маасікасом (фото)

Особливу увагу було приділено небезпечній тенденції повернення України до часів політично вмотивованих переслідувань, гальмування та кроків назад у реформуванні правосуддя, прокуратури, у податковій та митній сферах, що може поставити під сумнів досягнутий Україною прогрес за останні роки та підірвати довіру з боку міжнародних партнерів. Петро Порошенко також подякував країнам Великої сімки за позицію не запрошення Володимира Путіна на саміт G7.

Читати далі

Культурка, народжена Кварталом 95

Пропозиція призначити екс-гендиректора телеканалу Г+Г Олександра Ткаченка є черговою ланкою нищення всього українського — саме він впродовж останнього року методично просуває в інформаційне поле перегляд мовних квот на радіо та ТБ. Ще не ставши міністром, Ткаченко анонсує дискусію навколо питань мови, історії та релігії, хоча сам він не має до них жодного стосунку, бо є просто журналістом та менеджером Коломойського.

Читати далі