Христианство – это религия Христа, а не религия победобесия

Да, Христос принес меч на землю, но меч сей не «Катюши» и «Грады», а Слово Божие, Которое проникает, пронизывает человека и оживотворяет его. Запоребриковское православие к христианству не имеет никакого отношения, ибо это религия победобесия, служения империи и бесам. А те, кто восхищается «великолепием и величеством» пышных попсовых храмов, должны помнить, что храм — это не место возвеличивания войн и империй, а место для разговора с Богом и спасения людских душ.

Читати далі

Циркачі, я вас не боюся! (відео)

Друзі, дякую всім, хто сьогодні прийшов і підтримав мене! Отже, НАБУ таки наполягає, що зниження на 20% зборів з бізнесу – це неправильно. Незважаючи на те, що це колегіальне рішення Уряду, претензії лише до мене. Ще раз наголошу, всі наші дії юридично правильні. І все було схвалено усім складом Кабміну! Мені цікаво, як швидко НАБУ порушить справу проти Зеленського за те, що він тиснув на керівництво державного банку з вимогою знизити ставки кредитування, чим завдав суттєвих збитків банківській установі?! До зустрічі в суді.

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 23.06.2020 (звіти ОБСЄ, мапа)

23 червня 2020 р. збройні формування РФ 2 рази порушили режим припинення вогню. Від початку сьогоднішньої доби втрат у лавах Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає. 22 червня збройні формування РФ 16 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. За даними розвідки, 22 червня наші захисники знищили двох та поранили трьох загарбників.

Читати далі

Перестаньте выкапывать стюардессу, она воняет

Оказалось, в среднем по стране треть населения «шкодуєте про розпад СРСР». И становится понятным неубиваемый рейтинг жопастенькой валькирии и растущий рейтинг рыгов с их околокоммуняцкими лозунгами и обещаниями всего дешевого, а еще лучше — бесплатного. Что с этим делать? Наверное, только ждать, пока вымрет весь этот мамонтятник, и желательно еще пару поколений после этого сменится, чтобы уже наверняка. Хотя, если посмотреть, как весь мир в одночасье свихнулся на левацком дискурсе, то возникают обоснованные сомнения. Але якось вже буде.

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся з Послом Німеччини в Україні Анкою Фельдгузен (фото)

Сторони обговорили внутрішню ситуацію в Україні, передусім у контексті реформування системи правосуддя та забезпечення верховенства права. Співрозмовники відзначили важливість ухвалення Верховною Радою України законодавства у банківській сфері та щодо ринку землі, а також продовження реформи у сфері децентралізації. Петро Порошенко висловив сподівання на прискорення євроінтеграції України під час головування Німеччини в Раді ЄС у другому півріччі цього року. Особливу увагу було приділено припиненню російської агресії та досягненню миру на Донбасі, деокупації Кримського півострова.

Читати далі

Відбулась телефонна бесіда Петра Порошенка з Міністром закордонних справ Туреччини Мевлютом Чавушоглу

Сторони обговорили актуальні питання порядку денного двосторонніх відносин та безпекову ситуацію в Чорноморському регіоні. Мевлют Чавушоглу відзначив визначальний внесок Петра Порошенка як п’ятого Президента України у розвиток та зміцнення стратегічного партнерства між Україною та Туреччиною. Відзначено історичну важливість створення єдиної помісної Православної Церкви України відповідно до вікових прагнень Українського народу.

Читати далі

Архів СБУ розсекретив деталі будівництва і аварії на ЧАЕС

Галузевий державний архів Служби безпеки України та Український інститут національної пам’яті презентували другу книгу збірника «Чорнобильське досьє КҐБ. Від будівництва до аварії».

Читати далі

Прикордонники затримали бойовика-єфрейтора

Бойовик повідомив, що у 2018 році за власним бажанням прийшов на службу до незаконних збройних формувань. Він зізнався, що ніс службу на лінії розмежування в складі розрахунку зенітної установки ЗУ-23-2. У затриманого були документи так званої «ДНР», серед яких паспорт, військовий квиток, посвідчення фонду ветеранів бойових дій, а також військова форма російського зразка в дорожній сумці.

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 23.06.2020

«Порошенко робить із себе жертву перед виборами», – Зеленський. Угу. Це сам Порошенко спеціально відкрив проти себе майже чотири десятки справ і сам влаштовує шоу в музеях та судах. Порох ніколи не буде робити з себе жертву. Бо він боєць і має гідність. А от у Потерпілого на лобі написано, що він жертва. Жертва власних комплексів, жертва пубертатних фантазій, жертва своїх кукловодів, жертва свого IQ та “не такої” фізіології. Але найбільша жертва – адепти партії “аби-не-Порошенко”. То є жертви Г+Г та власного розуму. І це не лікується.

Читати далі

Зеленському сьогодні не довіряють 50% громадян (відео)

Уперше від виборів президента рівень довіри до Зеленського вийшов “у мінус”. За даними Центру “Соціальний моніторинг”, наразі баланс довіри до ЗЕ становить -8,9%, хоча ще у листопаді 2019 р. він становив +35,6%. Зеленському повністю довіряють 13% респондентів, скоріше довіряють 28,3%, скоріше не довіряють 25,4% і зовсім не довіряють 24,8%. Не скигліть. Ніхто не сидить, склавши руки. Є плани подальших дій і є ті, хто ці плани реалізує. Мирним, конституційним шляхом. Прорвемось.

Читати далі

«Велюровий» карантин у Дніпрі

“Слуга народу” вкотре продемонструвала, що на всі карантини, разом узяті, вона чхати хотіла. У Дніпрі в ресторані “Репортеръ” непогано гульнули сім “служок”. За один обід “слуги народу” виклали більше місячного доходу 71% українців – 18 тисяч грн. А ви платіть штрафи за порушення карантину, сушіть голову, як вберегти ваш бізнес, зазнавайте збитків. І не забудьте проголосувати за “служок” знову. За цих чи за інших “хороших хлопців” – не важливо.

Читати далі

Зеленський знову розписався в повному провалі своєї зовнішньої політики

Дипломатія, як і політика, – це мистецтво можливого. Там треба жорстко захищати інтереси своєї країни, і світ це зрозуміє. Але це у випадку, якщо в країни існує зовнішня політика. Мені важко уявити (хоч і здогадуюся), що думають про нинішню українську владу в Канаді, де рік тому Зеленський насолоджувався фантастичним видом на водоспад.

Читати далі

За лаштунками «плівок Деркача»

З якоюсь маніакальною впертістю команда Зеленського намагається лізти в політичне життя США і в президентські вибори. Складно сказати, чого тут більше: прагнення до саморуйнування або дитячої наївності молодого нового обличчя, яке думає, що може переграти «тупих американців» в їх же політиці, або свідомої роботи по дискредитації України в очах американських політиків і громадян.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 23.06.2020

Станом на 9:00 23 червня в Україні 38 074 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 1035 летальних, 16 956 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 833 нові випадки, з них 55 у дітей та 92 у медичних працівників. Показник захворюваності — 48 на 100 тисяч населення. Серед тих, хто захворіли переважають жінки (57,6%) та люди віком 30—69 років (72,5%). Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine презентувало інтерактивну онлайн-карту, яка дозволяє перевірити актуальний режим в’їзду та транзиту для громадян України. Світова статистика пандемії.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 10:00 23.06.2020 р.

Станом на 10:00 23 червня 2020 р. в Збройних Силах України хворіє 154 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Всього за час пандемії одужало – 266 осіб, летальних випадків – 5. За минулу добу зареєстровано 13 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них у закладах охорони здоров’я перебуває 3 особи, на лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 10 осіб.

Читати далі