Не будь як Вава (відео)

Нацрада, ау! Засудіть Зеленського публічно за безкультур’я та ту саму «сраку» (вибачте, шановні читачі). А телеканали й журналісти, не беріть приклад з Зеленського і не повторюйте слово каку, це я підтримую.

Читати далі

Стопами Володимирівни

Фракція «Батьківщина» підтримала направлення програми уряду Шмигаля на доопрацювання, чим фактично зберегла уряд на посадах. Фракція «Голос», яка кілька днів підряд розривалася на британський прапор у бажанні зібрати підписи за відставку міністра МВС (але чомусь не захотіла відправляти у відставку уряд), «Батьківщині» не дорікнула ані словом. Вся критика «Голосу» досталася одній лише «ЄвроСолідарності» Порошенка. Причина мовчанки «Голосу» в тому, що якось незручно вивалювати в багні того, у кого ти сам навчаєшся. Ласкаво прошу у 2001 рік, до України часів президента Леоніда Кучми.

Читати далі

Просто перестать стрелять… Просто перестать летать…

Все подразделения авиации заняты сокращением штатов. В знакомой авиационной бригаде распоряжением сокращена эскадрилья. Предписано сократить 10% личного состава. Нет, пока самолеты не продали. Нет, пока их на металл не порезали. Но сократили несколько десятков человек. Техников, наземный персонал, обслуживание. Там длинный список должностей в каждой эскадрилье. И без вариантов, решение принято в Самом-Главном-Кабинете.

Читати далі

Україна – не США, Зеленський – не Ніксон

Ми від Зеленського очікуємо на не менш, а навіть набагато страшніші порушення, злочини, викриття, які стали відомі суспільству, такої самої реакції, як у Ніксона. Але Зеленський – не Ніксон. Він примітивний блазень. У нього нема ні тих політичних, ні моральних стоп-сигналів, які має більшість політиків у всьому світі та й в Україні. Коли щось оцінюємо чи плануємо стосовно нинішньої влади, згадуємо, чим видатний оскарівський фільм відрізняється від розтягнутого на базі його сюжетної лінії серіалу, “мильної опери”. І так само згадуймо про зоологію безхребетних…

Читати далі

Антиконституційні «ліфти» Зеленського

Очевидно буде кадровий голод, якщо шукати міністрів і депутатів виключно серед вузького кола працівників 95-го кварталу. Бо професійних держслужбовців там нема, хоча 30 гумористів та їх обслуговуючого персоналу вже отримали високі посади. Тому зараз Зеленський перейшов на призначення менеджменту Коломойського, бо в імперії олігарха лава запасних значно більша. Так, пан Олександр Ткаченко – гарний менеджер, але це зовсім не означає, що він буде корисним для України на цій посаді. Можливо, його призначення – це одна з чергових компенсацій Зеленського одіозному олігарху за ухвалений вкрай невигідний останньому банківський закон.

Читати далі

Порошенко – Зеленському: «Україною управляти – не вечір гумору провести» (відео)

«7 місяців тому в цьому залі вже розглядали програму діяльності уряду, але мало хто навіть в цьому залі згадає прізвище, хто доповідав тоді програму дій уряду. Бо уряд зараз – це лише димова завіса, яка має прикрити реального господаря, людину, яка несе повну відповідальність за ситуацію в країні. І прізвище цієї людини – Володимир Зеленський. Він є прем’єр-міністром, він є міністром економіки, міністром соціальної політики, він є міністром внутрішніх справ і він є генеральним прокурором України», – наголосив Порошенко з трибуни Верховної Ради під час обговорення так званої «програми дій уряду».

Читати далі

Петро Порошенко передав 5 тисяч ІФА-тестів Вінницькому лікувально-діагностичному центру (фото, відео)

Порошенко наголосив, що вінницькі медпрацівники та вчителі будуть протестовані безкоштовно. Для цього Фонд Порошенка планує передати у місто 10 тисяч ІФА-тестів. Загалом Фонд Порошенка вже доставив в Україну 31 тисячу високоточних ІФА-тестів виробництва Roche, які надходять у медзаклади країни. З початку епідемії коронавірусу у Порошенка реалізували соціальні та благодійні проекти на суму 100 мільйонів гривень.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 04.06.2020

Станом на 9:00 4 червня в Україні 25411 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 747 летальних, 11042 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 588 нових випадків, з них 38 у дітей та 103 у медичних працівників. Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 141 особу. За добу одужали 602 особи, померли 12 осіб. Найближчим часом МОЗ надасть рекомендації щодо роботи аеропортів в умовах пом’якшення карантину. Світова статистика пандемії.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 10:00 04.06.2020 р.

Станом на 10:00 04 червня в Збройних Силах України хворіє 131 особа на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Всього за час пандемії одужало – 128 осіб, летальних випадків – 4. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 500 осіб. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 76 осіб. За минулу добу зареєстровано десять нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Читати далі