Черговий сюрприз і знову миле співпадіння

Детектив НАБУ намагається вручити мені підозру, що зменшення портових тарифів і зборів призвело до скорочення доходів державного бюджету, і я (хоча це було колегіальне рішення Кабміну) завдав збитків державі. Це, безумовно, прецедент, і тепер будь-який уряд, який полегшує тиск на бізнес, займається дерегуляцією, скорочує ЄСВ, зменшує інші податки, може бути звинуваченим у шкідництві. Шкода, що НАБУ на очах перетворюється на ДБР-2.

Читати далі

Отвечать придется

Пятого Президента хотят судить за то, что он отправил моряков через украинский Керченский пролив в украинский Мариуполь. Я только не помню, чтобы у нас моряки подавали в суд на Порошенко или на то, что они были не согласны с его приказами. Зеленая власть, сама того не понимая, открыла широкое поле действий против себя же и продолжает его открывать каждый день. Я уверен, что уже можно смело заводить уголовные дела за то, что нынешняя власть каждый день отправляет на смерть наших врачей, которые должны контактировать с больными на COVID-19.

Читати далі

«Христос – мой нотариус, и ангелы – мои свидетели» © св. Франциск

Президент Украины Петр Порошенко перед вчерашним судом заявляет, что ему вручено подозрение про разжигание то ли межконфессиональной, то ли межрелигиозной вражды в связи с получением ПЦУ Томоса. На что прогрессивная православная общественность сразу же взрывается и начинает интересоваться, в качестве кого по делу проходят Патриарх Варфоломей и киевский князь Владимир Святославович. То, что Иисус Христос – соучастник Петра Алексеевича, ни у кого сомнений не вызывает.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 19.06.2020

Станом на 9:00 19 червня в Україні 34 984 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 985 летальних, 16 033 пацієнти одужало. За добу зафіксовано 921 новий випадок, з них 64 у дітей та 161 у медичних працівників. Україна за минулу добу встановила черговий антирекорд за кількістю нових випадків захворювання на COVID-19. Суттєве зростання інфікування спостерігається впродовж 10 останніх днів. Світова статистика пандемії.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 10:00 19.06.2020 р.

Станом на 10:00 19 червня 2020 р. в ЗС України хворіє 143 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Всього за час пандемії одужало 242 особи. У ЗС України зафіксовано п’ятий летальний випадок від коронавірусу. 18 червня помер військовослужбовець ЗС України (Львівська область). За минулу добу зареєстровано 11 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них у закладах охорони здоров’я перебуває 1 особа, на лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 10 осіб.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 12 – 18 червня 2020 р.

Щоразу по п’ятницях – #зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 12 – 18 червня 2020 р. ЗРАДА Українського посла Ігоря Долгова виклакає міністр

Читати далі