Нам пороблено или попердолено?

По ходу из всех важнейших проблем в Украине самой актуальной для нас является проблема того, что Еленочке Зеленской нужны законодательно закреплённые права и обязанности. Светлейшая Бубочка решила окончательно урегулировать этот вопрос, создав соответствующий законопроект. Чтоб люди понимали и не спрашивали. Предлагаем законодательно закрепить следующие обязанности первой леди.

Читати далі

Наглядова рада Укрексімбанку відреагувала на дзвінок Зеленського голові правління банку

Наглядова рада Укрексімбанку відреагувала на дзвінок президента Володимира Зеленського голові правління банку Євгену Мецгеру. У зверненні Наглядової ради йдеться про те, “що контроль за ефективністю роботи Правління є виключною компетенцією Наглядової ради Банку, а не акціонера чи будь-якого іншого політичного органу”.

Читати далі

Лютые новости – 08.06.2020

– Алло! Пузата хата? Почему у вас такие вареники дорогие? А ну-ка, быстренько снизили цену на 5 грн. – А кто это? – Кто-кто! Президент в пальто! В Хмельницком Зеленскому пожаловались на Укрэксимбанк: кредиты не лонгирует, не выдает. Зе позвонил предправлению: “Женя, послушайте меня!..” Сегодня набсовет (государственного) банка вежливо, но решительно послал Президента: мол, не ваша компетенция.

Читати далі

Як довго триматиметься режим Зеленського?

Коли у країні знайдеться, прокинеться чи народиться достатня кількість людей, для яких почуття власної гідності – не порожній звук. Які зрозуміють, що принижуючись перед клоуном, пригинаючись перед клоуном і плазуючи перед клоуном, неможливо збудувати гідну країну. Що плазування взагалі несумісне з цінністю будь-чого. Обов’язок кожного українця – не підлаштовуватися під гру, у якій ми апріорі не можемо виграти, тому що це не наша гра. А принаймні прямо називати біле білим, а чорне – чорним.

Читати далі

Если бы не пиар «человека из народа»

Приходит один человек из народа, который заявляет, что прожить на 5000-6000 грн – это не бедность. Потом этот человек в своем обычном репертуаре зашел в магазин и скупился продуктами. Скупился в дорогом Гудвайне, засунув в тележку несколько доходов “небедных”, по его мнению, украинцев. Просто он так привык. Играть роль человека из народа и иметь потребительскую корзину, которая 90 процентам этого народа только снится.

Читати далі

Правила багатогранника

Кожна подія, людина чи спільнота – це багатогранник, який складається із багатьох рис та якостей, в тому числі протилежних. Тому усяке узагальнення – зло. Не можливо абсолютно точно передбачити, яка грань проявить себе в конкретних обставинах. У деяких людей, подій та спільнот є такі грані, що на інші варто не зважати. Ймовірність, що ця грань проявиться, несе настільки значну небезпеку, що ймовірним проявом інших граней слід нехтувати.

Читати далі

Аби не Порошенко

Уявіть собі. Літо 14-го. Певна в/ч відмовляється у волонтерів приймати каски і броники. Ну от командування заборонило. Уявляєте, що почалося б? Наші часи. Волноваха, Донбас. До фронту – три рази впасти. Місцева адміністрація прямо забороняє головлікарю тамтешньої лікарні приймати костюми біозахисту від Фонду Порошенка!

Читати далі

Моя точка зору про події в США

У мене, звичайно, є надзвичайно важлива точка зору стосовно всього, що коїться в США взагалі, і стосовно black lives matter окремо. Але знаєте, що я з нею зроблю? Засуну її собі в дупу. А знаєте, чому?

Читати далі

Фейки о Майдане и протестах в США – те же кремлевские технологии

Вспомните, сколько ватных пердостанцев из глубины росии писали нам гадости. А мы пытались объяснить смысл своего протеста тем, у кого в головах сплошная вата, и они реально не понимали смысла революции? Они так и не поняли ничего, а через несколько месяцев они кричали крымнаш. Примерно так нам сегодня скармливают картинку из США. И больно видеть, как это заходит нам точно так же, как когда-то заходило в головы ватников, которые вдруг решили, что, сидя в мухосранске, имеют право возмущаться протесту украинцев, который им казался полным абсурдом.

Читати далі

Зупинити совково-малоросійський реванш

Коли обтяжені закордонною нерухомістю та активами, вдягнені на своїх селфі у брендові шмотки та регулярно звітуючі про відвідування знаменитих курортів успішні бізнесмени починають зі сльозою згадувати “врємєна когда всє билі равни” і “вкусний пломбір”, – це реально виглядає психічним збоченням. Вони вбачають небезпеку в розвитку громадянського суспільства, їм потрібна не успішна держава, а аморфна малоросія, в якій зручно стригти овець.

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 08.06.2020 (фото)

08 червня 2020 р. збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. 07 червня збройні формування РФ 8 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок обстрілів з боку загарбників два воїни Об’єднаних сил отримали поранення. За даними розвідки, 07 червня українські військовослужбовці поранили одного окупанта.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 08.06.2020

Станом на 9:00 8 червня в Україні 27462 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 797 летальних, 12195 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 463 нові випадки. Загалом проведено 431 085 тестувань методом ПЛР. Нагадуємо правила пасажирських перевезень під час карантину. Світова статистика пандемії.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 10:00 08.06.2020 р.

Станом на 10:00 08 червня 2020 р. в Збройних Силах України хворіє 142 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Всього за час пандемії одужало – 143 особи, летальних випадків – 4. За минулу добу зареєстровано один новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Працівник ЗС України Дніпропетровської області перебуває на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнта задовільний, симптоми захворювання відсутні.

Читати далі