Порошенка лякають альтернативою

На одному відомому і явно зеленому пабліку прочитав таку думку, мовляв, нинішній рейтинг Петра Порошенка – це його пік, і дуже скоро його рейтинг обвалиться до 8%, здобутих на парламентських виборах. Мовляв, нинішній рейтинг Петра Порошенка викликаний найбільшою активністю ЄвроСолідарності в медіа, порівняно з іншими політичними силами патріотичного крила. А зараз, напередодні виборів, активізуються ВО «Свобода», «Правий сектор», той самий «Голос» тощо. І що тоді рейтинг Порошенка обскубають, як мільярд мишей – Держрезерв. А ще ніби давно існує план створення ура-патріотичної партії, альтернативної ЄвроСолідарності, яка, мовляв, ЄвроСолідарність дожене і пережене.

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 09.06.2020

Первое заявление нового министра культуры касалось того, что, мол, нельзя запрещать фильмы только потому, что актеру запрещен въезд. Опаньки… Предтеча показов фильмов с участием Охлобыстина на медведчуковских каналах? Нельзя запрещать российские фильмы лишь на том основании, что они оккупанты и убивают украинцев! – Алло, это прачечная? – Фуячечная! Это Министерство культуры.

Читати далі

Ми відкриваємо картинну галерею прямо на порозі ДБР

Хочете прекрасного? Буде вам прекрасне! Ми проведемо для влади захоплюючу екскурсію. По законах, які вони порушують. По реальності, яка відрізняється від ілюзій та відеороликів. По країні, в якій сьомий рік війна, яку не виграти навіть найпотужнішою і яскравою цирковою виставою. Ніяким безглуздим шоу, в яке вони перетворили життя країни. Приходь. На тебе чекають в Галереї під ДБР – 10 червня о 10:00, вул. Симона Петлюри 15.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 09.06.2020

Станом на 9:00 9 червня в Україні 27856 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 810 летальних, 12412 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 394 нові випадки, з них 39 у дітей та 34 у медичних працівників. Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 59 осіб. Кількість осіб, які одужали за добу — 217, померли 13 осіб. ВООЗ заявляє про глобальне погіршення ситуації з коронавірусом. Світова статистика пандемії.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 10:00 09.06.2020 р.

Станом на 10:00 09 червня в ЗС України хворіє 144 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Всього за час пандемії одужало – 145 осіб, летальних випадків – 4. За минулу добу зареєстровано чотири нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. У Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону перебуває 2 військовослужбовця. На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходяться 2 військовослужбовця Київської області. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

Читати далі