Інтерв’ю Петра Порошенка з Сергієм Жаданом на радіо для військових Тризуб ФМ (відео)

Економічна криза в Росії є унікальним шансом для України та світової антипутінської коаліції змусити країну-агресора піти з окупованих територій Криму і Донбасу. Для цього треба не заглядати в очі Путіну, а зміцнювати міжнародну солідарність навколо нашої держави – заявив в інтерв’ю Сергію Жадану в ефірі волонтерської радіостанції «Тризуб ФМ» п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

Читати далі

Все. Міністерство науки та освіти впало…

Сьогодні уряд одноголосно підтримав призначення плагіатора на посаду заступника міністра МОН і зробив його виконуючим обов’язки міністра. Це призначення є особистим бажанням чинного президента, тому за весь треш, що розпочався в освіті та науці України, віднині він несе особисту і нероздільну відповідальність. Ми натурально стали посміховиськами в очах міжнародної наукової спільноти. В Європі плагіатори втрачають міністерські посади, а у нас за це підвищують з крісла ректора до крісла міністра.

Читати далі

Справа була далеко не в Порошенку

Просто 4/5 населення не хотіло України, не бажало мови, зневажало віру та не розуміло армію. Все це їх дратувало, а наприклад Коломойський, Дубінський та Портнов тепер влаштовують. Вони не хотіли державу і латентно хотіли капітуляції, – тому сором’язливо сховали це бажання за “мародерством” та “топ-корупцією” Порошенка та ненавистю до порохоботів. Можна винести зрадника Януковича, можна відбитися від Путіна, але неможливо будувати державу для народу, який її не хоче.

Читати далі

Люстрацию отменить, кастрацию ввести

Кабмин наш решил реформы провести радикально. Целый министр юстиции Малюська считает нецелесообразным люстрировать чиновников коммунистической партии и тех, кто работал во времена Советского Союза. Типа “ну ведь столько времени прошло, кто старое помянет… Какие 10 лет ваще? Неактуально это всё”… Регионалов в Кабмине маловато, нужно ещё медведчуковцев привести. Да. Это, конечно, не корабельная сосна. И не бракованные дети. Но тем не менее достойно нашего внимания.

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 25.06.2020 (звіти ОБСЄ, мапа)

25 червня 2020 р. збройні формування РФ 2 рази порушили режим припинення вогню. 24 червня збройні формування РФ 5 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні та вчора втрат у лавах Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів не було. За уточненими даними розвідки, 22 та 23 червня наші воїни знищили трьох та поранили двох окупантів.

Читати далі

Влада програла бій з епідемією

994… Новий антирекорд хворих на COVID в країні. Саме тому ЄС не планує поки що відкривати свої кордони для українців. До того ж Європа не довіряє нашій офіційній статистиці, а отже українській владі. Це вирок владі, яка кричала про мільйони тестів, а маємо найнижче в Європі тестування, кричала про пройдене плато, але цифри інфікованих щодня збільшуються, хакнула економіку, закрила метро і все, що можна, коли в країні був один інфікований, а зараз, після «Велюрів» і хмельницьких посиденьок президента, нікого на карантин вже не заженеш.

Читати далі

КСУ готов взорвать нашу банковскую систему

Конституционный суд в следующий вторник собирается уничтожить Фонд Гарантирования Вкладов и полностью отменить в прошлое все его действия. Все долги Коломойских, Фирташей, Жеваго, Бахматюков и прочих прощаются, их больше некому требовать – Фонда Гарантирования не существует, забудь о своем депозите, а если получил, то верни уважаемым дядям назад. Это золотые зубы на Майдан, только не ты их приносишь, а тебе их выбивают прикладом. Это конец эпохи бедности и начало эпохи абсолютного неконтролируемого хаоса и ядерного взрыва в экономике. До встречи под Конституционным судом, во вторник 30 июня.

Читати далі

Повертаючись до інтерв’ю Петра Порошенка телеканалу CNN (відео)

З інтерв’ю Петра Порошенка телеканалу CNN змогли ознайомитися вже всі, крім, звісно, певного кола “українських” журналістів та редакторів… Але пост-фактум пару акцентів усе ж слід розставити. Найвідоміший американський телеканал умисно зробив та опублікував це інтерв’ю в найбільш рейтинговому новинно-аналітичному випуску в дні, коли в Україні колаборантсько-окупаційна влада кинула всі сили й засоби на репресії проти Президента Петра Порошенка. На CNN такі речі випадковими не бувають – це дуже показовий знак підтримки й солідаризації.

Читати далі

UAR-10, SAVAGE, REMINGTON – КРАЩИЙ СНАЙПЕР СУХОПУТНИХ ВІЙСЬК

Незручні положення, денні та нічні стрільби, влучання в ціль з автівок та бронетехніки. Три дні команди снайперів з різних підрозділів Сухопутних Військ Збройних Сил України змагалися на базі 169-го Навчального центру за звання кращих в командному та особистому заліку.

Читати далі