Вата на паркеті

Міністр Оборони України Андрій Таран нагородив Юрія Вілкула медаллю “За сприяння Збройним Силам України”. Судячи з усього, волонтерський рух в Україні почався з Вілкула-старшого! Не буде дивним, якщо завтра Вілкул-молодший отримає орден «За мужність». Адже не втік з країни, залишився. Значить, гідний нагороди. А то і Богдана Хмельницького, трьох ступенів відразу. Щоб двічі не вставати.

Читати далі

Зелена влада тупо економила на хворих

Зелена пліснява так “боролася” з епідемією, що витратила лише 13,02 млрд грн (20%) з фонду боротьби з Ковід. Не розподіленими залишились 51,6 млрд грн. Ось де ваші засоби захисту для медпрацівників, ось де страховка, ось де 10 млн тестів і ось де 200%-надбавки лікарям. Нехай Порошенко засоби захисту купляє, як йому треба. Тепер воно: давайте виділимо 35 мільярдів із Ковід-фонду на дороги! Замість працювати і врятувати хоча б когось із 700 життів, вони думають про бали перед місцевими виборами.

Читати далі

Зе-декларація – гра в дурника для ідіотів

Голобородько нам дістався з золотою ложкою в роті. Вибирали простого вчителя, як в серіалі, а вибрали … Мільйонера з купою офшорів, з мутними схемами, несплатою податків, бізнесом в країні-агресора. Замість “свого в дошку пацика” на веліке вибрали бидло на Рейнж Ровері з маленьким пісюном, комплекс від якого компенсує довгим кортежем з Мерседесів.

Читати далі

ЗМІ – зона безпринципності

Українська журналістика пробила чергове днище, чітко показавши свою готовність у гонитві за сенсацією знехтувати геть чисто всім. Канал «1+1» та видання «КП в Україні» (колишня «Комсомольська правда», а в народі – «Коломойська правда») оприлюднили фото та особисті дані жінки, яка звинуватила поліцейських у Кагарлику в зґвалтуванні. Інформацію миттю поширила низка інших дивовижних видань. Така публікація – межа цинізму і підлості.

Читати далі

«Культурний» шок

Можна однозначно привітати нашу культуру та інформаційну політику. Бо їй приходить великий кінець. Олександр Ткаченко (той, що 1+1, і той, що на праймеріз в мери Києва) стане міністром культури та інформаційної політики. І це в додаток до криків Разумкова про «зміни до закону про мову». Котимося в прірву.

Читати далі

Петро та Марина Порошенки передали в лікарню Охматдит 3 тисячі швейцарських ІФА-тестів (фото, відео)

Петро Порошенко зазначив, що рішення закупити тести Фонд Порошенка ухвалив після того, як стало зрозуміло, що масштабне тестування українців на коронавірус, обіцяне владою ще в березні, залишилось тільки на рівні обіцянок. Загальні витрати компаній родини Порошенків на благодійність та соціальні проекти у 2019 році склали близько двохсот мільйонів гривень. А в 2020 році понад сто мільйонів гривень було витрачено на боротьбу з пандемією коронавірусу.

Читати далі

Вася Ложкін і кремлівська політика

Кремлівські політтехнологи зрозуміли, що треба проводити оновлення нинішнього владного проєкту і почали шукати нові ідеї. Перший напрям їх пошуків полягав у тому, щоб підвищити лояльність культурної еліти. І другий напрям. вони вирішили створити нову лояльну (лояльність – це головна умова!) зелену партію, довірили керування нею своїй людині, громадському активісту, який завжди поруч з владою, а на роль медійної особи запросити когось з діячів культури. Розглядалися інші кандидати, але в результаті ми можемо спостерігати Васю Ложкіна.

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 01.06.2020

01 червня 2020 р. збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. 31 травня збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню. Вчора втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було. За підтвердженими даними розвідки, втрати збройних формувань РФ за минулий місяць склали: ліквідовані – 49 осіб, поранені та травмовані – 94 особи. Також військовослужбовці Об’єднаних сил знищили сім одиниць техніки противника.

Читати далі