Все, що треба знати про позицію «Голосу»

Ірина Геращенко

Як тільки нам видали підписні листи про недовіру уряду Зеленського, Петро Порошенко першим поставив там свій підпис.

Святослав Вакарчук не поставив свій підпис під ініціативою «Голосу» про відставку Авакова та Степанова. Але «Голос» чомусь апелює не до свого ідейного лідера, а до «Європейської Солідарності».

Ефір на каналі «Еспресо». Знову питання про відставку Степанова та Авакова. В ефірі один з фронтменів «Голосу» Ярослав Юрчишин. Знову про підписи «ЄС». Запитала, чи є під цими ініціативами підпис лідера «Голосу» Святослава Вакарчука. Відповідь: спитайте про це самого Вакарчука. Бо підпису Святослава там немає.

Р,S. Чомусь цей пост не коментують активно Лещенко, Гриценко і інші шановні та інші активісти.


Валерій Прозапас

Зайшов на сторінку Вакарчука: про підписи за відставку Авакова і сьогоднішні акції – нічого, нуль, ні слова.

Але ж його партійці рішуче позували з файєрами і оголосили джихад Авакову від імені 56 підписантів, – щоправда, вчора утримавшись при голосуванні за ватного міністра Ткаченка.

Можна ж було хоч півслова знайти, совість нації все ж таки.

Насправді, це чергова спецоперація з підтримки Зеленського, ніхто нікого і не збирався звільняти.

А вдарити по справжній опозиції збиралися, і будуть це робити регулярно, бо технологія “новиє ліца” зазнала фіаско, і кукловодам потрібні нові керовані парасюки.

Аваков Зеленського має піти разом з урядом Зеленського, а бажано і з парламентом Зеленського та самим Зеленським, – вони все просрали, чесно.


Владимир Завгородний

Итак, восстановим хронологию событий.

Депутаты партии “Голос” начали собирать подписи под инициативой про отставку Авакова.

Правда, подписей им нужно ровно одна, чтобы внести предложение об отставке. Но чем больше подписей, тем, конечно, надёжнее.

Депутаты партии “ЕС” не стали подписывать, потому что:

а) нахрен надо, там нужен один депутат,

б) мы тут сами собираем за отставку всего кабмина, и вот тут как раз нужны подписи, давайте вы не будете маяться х*йнёй, а лучше нам подпишете.

Депутаты партии “Голос” не стали подписывать отставку всего кабмина, потому что кабмин у нас отличный, “Голос” все устраивает, вот только Аваков подкачал.

В результате отдельные люди обвинили “ЕС” в том, что они покрывают Авакова и не хотят его отставки. Хотя, конечно, “ЕС” и сказала, что проголосует, но это не важно, голосование х*йня, главное – подписи и треугольная печать из регистратуры.

И вот теперь, когда вёдра говна вылиты всеми желающими друг на друга, выясняется, что для начала инициативу об отставке Авакова не подписал Вакарчук. Как лицо партии “Голос”, которая под его имя и не по годам мудрый е*альник была собрана наскоро из говна и палок, — лидер Вакарчук манал что бы там ни было подписывать.

Хорошо всё-таки, что в прошлом году мы проголосовали за это новое, талантливое, честное, хотя и немного картавое лицо. И за его партию, собранную из… я до конца не знаю, из кого.

Всё-таки у Порошенко большой антирейтинг, понимаете? А у Вакарчука он совсем маленький, даже меньше вакарчуковой письки.

В политике это важно.

Давайте его, бл*дь, в президенты выберем, что ли. Вакарчука. Хуже не будет. В крайнем случае — споём.