Кінець епохи мародерів, або Як за рік зробити прибуткову державну компанію збитковою?

Гладковському Бігус вигадував схему на 250 млн грн. Зараз, за нової влади, ті казки розвалилися. Все, забудьте. Немає схеми на 250 млн грн. Довелося вигадати зовсім іншу “схему”, в якій збиток Гладковському шиють у розмірі аж 17,44 мільйона гривень. Ось така схема століття. Але все. Забули. Тепер нова епоха. Так от за нової епохи велосипедиста Свинарчук Зеленського вкрав у 300 разів більше.

Читати далі

Клоун скаче по пеньках янека

Як янек збирав журналістів і змушував бігати по пеньках, так і зеля збирає журналістів і змушує кататися на велосипедах. І вєрний друг Шустер в обох випадках символізує нову епоху. Звісно, це сарказм, бо епоха насправді повернулася стара – епоха задурювання мізків лохторату, в чому журналісти для режимів виконують однакову функцію. Замість важливого і актуального журналістика годує суспільство низькоякісним інформаційним лайном.

Читати далі

Немного о ксенофобии

Ксенофобия – довольно естественная штука. Не то что для людей, а вообще для животных. Ты видишь существо, по визуальным признакам отличающееся от твоей группы. Чужака. И логично будет насторожиться. Кое-кто вовремя не насторожился – и вымер. Поэтому ксенофобия закрепилась. Но не все, что естественно для выживания в дикой природе, пригодно для выживания в цивилизации. Вы же не тащите в кусты первого попавшегося потенциального полового партнера?

Читати далі

Ми не дамо владі забути про кримчан – Петро Порошенко привітав Сімферополь із Днем міста

«Уже понад 6 років Сімферополь, наш славний Акмесджіт, знаходиться під російською окупацією. Попри утиски агресора у місті продовжують жити справжні патріоти, які люблять і борються за Україну і чекають повернення Криму до Батьківщини. Незважаючи на те, що питання звільнення Криму зникло з порядку денного нинішньої влади, ми не дамо забути про кримчан. Ми вас любимо, ми про вас пам’ятаємо, ми боремося за об’єднання нашої великої української родини. З Днем міста, дорогі сімферопольці!» – написав на своїй сторінці в Фейсбук лідер «Європейської Солідарності», п’ятий Президент України Петро Порошенко.

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 07.06.2020

07 червня 2020 р. збройні формування РФ один раз порушили режим припинення вогню. Сьогодні втрат серед воїнів Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів не було. 06 червня збройні формування РФ 13 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок обстрілів з боку загарбників чотири військовослужбовці Об’єднаних сил отримали поранення, а один – бойове травмування. За даними розвідки, 06 червня українські оборонці знищили одного окупанта.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 07.06.2020

Станом на 9:00 7 червня в Україні 26999 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 788 летальних, 12054 пацієнти одужало. За добу зафіксовано 485 нових випадків, з них 29 у дітей та 34 у медичних працівників. Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 109 осіб. Одужали за добу 242 осіб, померли 11 осіб. У зв’язку зі зростанням кількості захворювань на COVID-19 за останній тиждень Волинська та Донецька області скасували раніше запроваджені заходи з послаблення карантину. Світова статистика пандемії.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 10:00 07.06.2020 р.

Станом на 10:00 07 червня 2020 р. в ЗС України хворіє 140 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Всього за час пандемії одужало – 143 особи, летальних випадків – 4. За минулу добу зареєстровано шість нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них у лазареті однієї з військових частин перебувають 4 військовослужбовця, дві особи знаходяться на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, симптоми захворювання відсутні.

Читати далі