Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 11.06.2020 (звіт ОБСЄ, мапа)

11 червня 2020 р. збройні формування РФ 8 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів два військовослужбовці Об’єднаних сил отримали поранення та ще один бойове травмування. 10 червня збройні формування РФ 14 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів два військовослужбовця Об’єднаних сил отримали поранення. За даними розвідки, 10 червня наші воїни знищили двох російських окупантів.

Читати далі

Зеленський проти громад

Наші «слуги народу» вирішили в кінець перевернути догори-дриґом адмінреформу. Гірше: в новий адмінустрій закладається прихований сепаратизм. Особливо небезпечними є утворення «національних» районів, де переважають представники однієї нацменшини. «Угорський» район на Закарпатті, «румунський» на Буковині та «болгарський» на Одещині за несприятливих обставин можуть стати осередками сепаратизму. Найбільша проблема, що громади ніхто не питає. Простими наказами з уряду Зеленського об’єднують міста та села, що вже викликає спротив на місцях. Тобто, якщо раніше ми мали добровільні об‘єднання, тепер людей просто зганяють згори.

Читати далі

Коли гривня подорожчає

Тут до нас вийшли з професійною риторикою аргентинських і венесуельських соціалістів – ми пропонуємо надрукувати гроші у обсязі 300 мільярдів гривень і роздамо їх вам, любі українці, у вигляді універсального базового доходу. Їх єдина мета – включити станок. Інших варіантів вони не бачать, тому повзуть до цього єдиного варіанту. МВФ і НБУ не дали їм включити станок для себе, тому вони зараз хочуть підключити до цього питання українського люмпена і пролетарія. Це розумний крок. Страшний, злочинний, потенціально смертельний, але розумний.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 11.06.2020

Станом на 9:00 11 червня в Україні 29070 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 854 летальні, 13141 пацієнт одужав. За добу зафіксовано 689 нових випадків, з них 19 у дітей та 65 у медичних працівників. Україна за минулу добу побила антирекорд за кількістю нових випадків захворювання на COVID-19. Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 134 особи. За добу одужали 372 особи, померла 21 особа. Відновлення міжнародного авіасполучення Україна планує з 15 червня. Світова статистика пандемії.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 10:00 11.06.2020 р.

Станом на 10:00 11 червня 2020 р. в Збройних Силах України хворіє 159 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Всього за час пандемії одужало – 158 осіб, летальних випадків – 4. За минулу добу зареєстровано двадцять п’ять нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, з них у закладах охорони здоров’я перебуває 18 осіб. На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходяться 7 осіб.

Читати далі

Три роки тому Україна отримала безвіз (фото, відео)

«Ми не дамо перетворити безвіз на безвиїзд. Не дамо повернути Україну до політики багатовекторності та зупинити наш євроінтеграційний потяг. Ми разом захистимо європейський вибір України і нікому не дозволимо зруйнувати підвалини нашої державності та затягнути нас назад у «братній» зашморг російської імперії. Я вірю: Україна буде в НАТО, Україна буде в Євросоюзі, і ніщо, ніхто і ніколи нас не зупинить. Слава українському народу! Слава Україні!» – привітав українців з третьою річницею безвізу Петро Порошенко.

Читати далі